Kirby og det glemte land har sit eget sprog – så jeg gik ud for at lære det

"Kirby (Billedkredit: Nintendo)

Da den mystiske verden af ​​Kirby og det glemte land først åbnede op for mig, stoppede en plakat mig i mine spor. Et revet, forvitret stykke papir dekorerede siden af ​​en bygning, der blev vokset med grønne omgivelser. Mens den manglede sin nederste halvdel, trak toppen af ​​plakaten straks mit øje. Nogle mærkelige tekst sad på siden med symboler, der så helt fremmede ud for mig… alligevel på samme tid, på en eller anden måde kendt.

Da jeg kun lige er ankommet i åbningsstadiet, ville jeg næppe se meget af indstillingen overhovedet på dette tidspunkt, men denne lille detalje sendte mit sind rullende. Hvad betød teksten? Hvor længe har det været på denne bygning? Og endnu vigtigere, hvem satte det her? Jeg var nødt til at komme videre, men jeg kunne ikke stoppe med at fikse på det underlige sprog og mysteriet omkring indstillingen. Heldigvis, som jeg ville lære kort efter, var der en måde for mig at dechiffrere og forstå disse symboler, og det blev noget af en besættelse i min tid med Kirby og det glemte land.

Velkommen til en ny verden

"Kirby

(Billedkredit: Nintendo) Læs mere

"Kirby

(Billedkredit: Nintendo)

Kirby og de glemte landtips for at hjælpe dig med at redde alle vaddle dees

Jeg blev hilst velkommen til denne nye verden med en sang i den åbningsfilmatiske. Så sød som det var at se Kirby køre gennem byens gader ved hjælp af hans nye fundne mundfulde tilstand, er teksterne det, der holdt min opmærksomhed. Den samme anden verdensomspændende tekst på plakaten ledsagede de engelske ord, og alt klikkede på plads. Symbolerne var ikke for langt væk i lighed med engelske bogstaver. Faktisk ligner de lidt lidt skæve versioner, der er vendt på hovedet. Da den filmatiske udfoldede sig foran mig, og jeg gennemvædet i hvert ord, gik det op for mig, at dette kunne være Kirby -ækvivalenten til Rosetta Stone. Med skærmbilleder og en optagelse af det filmatiske skyndte jeg mig tilbage til plakaten for at finde ud af, hvad den sagde for mig selv.

Ved at tegne symbolerne fra plakaten sammenlignede jeg hver enkelt med teksterne, der blev vist under den filmatiske sekvens for at finde en kamp. Når jeg fandt et par, kunne jeg derefter oversætte dem til det tilsvarende engelske brev. Jeg følte mig som Sherlock Holmes eller en anden stor detektiv, der knækker en hemmelig kode i tilfælde af min egen fremstilling. Nu ved jeg, at jeg ikke er den første til at gøre en sådan opdagelse på nogen måde, men jeg ville ønske, at jeg på en eller anden måde kunne have flaske den ophidselse, der vaskede over mig i det Eureka -øjeblik. Hver gang jeg regnede ud et brev, voksede min spænding. Det var som om denne plakat holdt nøglen til at låse op mere om verden.

Det andet ord på plakaten var det første, der kom sammen: Corp. Hvem ville have troet, at opdagelsen af ​​ordet Corp kunne være så spændende? Da jeg samlede det første ord, havde jeg et navn på et selskab – Holine. Plakaten forvandlede sig fra et dekorativt mysterium til en funktion, der faktisk fortalte mig noget – dog lille – om dette sted. Min indsats førte mig også til at finde svar på et par af de spørgsmål, der sprang til at huske første gang jeg så plakaten. I Kirbys verden og det glemte land skal et selskab ved navn Holine Corp have sat op, hvad der kunne have været reklamer i denne nu forladte by. Men hvad gjorde de eller lavede de? Og hvordan kunne jeg muligvis finde ud af det?

At lære af de små ting

"Kirby

(Billedkredit: Nintendo)

“Det er forbløffende at tro, at denne lille detalje, der fik øje på mig i starten af ​​spillet, sneboldede ind i en større historie om opførelsen af ​​verden.”

En af de store glæder ved Kirby og det glemte land er, at det ikke direkte fortæller dig om verden. I stedet kan du gøre dine egne opdagelser ved at blødgøre detaljerne i stadierne eller tage dig tid til at læse beskrivelserne af de samlerobjekter Kirby -figurer. Da jeg tilfældigt fik mine hænder på en figur af bilbutikskiltet, gispede jeg hørbart. Der i beskrivelsen fortalte det mig om Holine Corp – helt ned til virksomhedens slogan: “Hvis det er kvalitet, er det Holine!”

Figuren fortalte mig, at virksomheden solgte industrielle dele, administrerede byggeri og “lavede alle slags ting.” Så plakaten indeholdt logoet for et firma, der var ansvarlig for at bygge gader og forlystelsesparkture, hvilket betyder, at jeg så spor af deres håndværk overalt. Det er forbløffende at tro, at denne lille detalje, der fik øje på mig i starten af ​​spillet, sneboldede ind i en større historie om opførelsen af ​​verden – det er et vidnesbyrd om niveauet for pleje og detaljer, som udvikleren Hal Laboratory har sunket i Kirby og det glemte land, især for dem, der er villige til at ridse under verdens overflade.

Det er rimeligt at sige, at Kirbys verden og det glemte land fascinerer mig fuldstændigt. Dens mange faser fører dig gennem forladte veje og bybilleder, der nu er blevet genvundet af naturen. Alle bygningerne har forvitret over tid, og andre placeringer tjener ikke længere den funktion, de engang havde. En metrostation, du går til, for eksempel, har nu frosset over, og et tomt indkøbscenter har ikke længere nogen kunder til at betjene – hvis du ikke tæller Awoofys. Alt, hvad der er tilbage, taler til den nu mistede civilisation, og jeg kan ikke undgå at undre mig over, hvordan hver placering engang så ud.

Intet har nedsænket mig i denne indstilling helt som det “nye skriftsprog” hal laboratorium oprettet. Jeg elsker den måde, det ser fremmed ud ved første øjekast (da du spiller som Kirby), men hvis du ser nærmere på, bliver det klart, at dette sted har mere til fælles med den verden, jeg kender, end jeg først troede. Hver gang jeg ser et tegn eller støder på en funktion med den tekst, ved jeg bare, at jeg ikke kan modstå at henvise tilbage til den åbningssekvens for at slå sig ned for nogle gode dechiffringer. Hvem ved trods alt, hvilke andre mysterier der er derude, bare venter på at blive fundet, i Kirby og det glemte land.

Bliv på toppen af ​​de seneste udgivelser i horisonten med vores round-up af den mest spændende kommende switch-spil .

"Heather Heather Wald

  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)

Senior Staff Writer

Jeg begyndte at skrive til spilafsnittet på et studentstyret websted som undergrad, og fortsatte med at skrive om spil i min fritid under detail- og tempobjob i et antal år. Til sidst tjente jeg en MA i magasinjournalistik ved Cardiff University, og fik kort efter min første officielle rolle i branchen som indholdsredaktør for Stuff -magasinet. Efter at have skrevet om alle ting tech og spilrelaterede, lavede jeg derefter en kort indsats som freelancer, før jeg landede min rolle som personaleforfatter her på GamesRadar+. Nu får jeg skrivefunktioner, forhåndsvisninger og anmeldelser, og når jeg ikke gør det, kan du normalt finde mig tabt i en af ​​Dragon Age eller Mass Effect -spil, gemt i en anden dejlig indie eller drikke alt for meget te til mit eget bedste.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.