Julia Louis-Dreyfus ‘vil virkelig kæmpe’ i Marvel’s Thunderbolts

Julia Louis-Dreyfus er klar til at sparke røv og tage navne i Marvel’s kommende Thunderbolts-film.

”Jeg slog det faktisk op,” fortalte Louis-Dreyfus til Variety (åbner i en ny fane). “Jeg fortalte dem, at jeg virkelig, virkelig vil kæmpe. Vi får se, om det sker. Jeg har ikke set manuskriptet endnu. Ugh. Jeg skulle hellere komme i form.”

Vi så Contessa Valentina Allegra de Fontaine (Louis-Dreyfus) rekruttere den vanærede John Walker (Wyatt Russell) til et ukendt projekt i slutningen af ​​Falcon og vintersoldaten, før han gør det samme med Yelena (Florence Pugh) i det post- Kreditter scene efter sort enke. Projektet var faktisk Thunderbolts.

”Der er så meget hemmeligholdelse omkring det,” fortsatte Louis-Dreyfus. ”Da jeg først begyndte Soundstage. ”

David Harbor og Olga Kurylenko vil overraske deres sorte enkeroller som henholdsvis Alexei Shostakov, alias Red Guardian og Antonia Dreykov, alias Taskmaster. Sebastian Stan vender tilbage som Bucky Barnes, alias The Winter Soldier og Hannah John-Kamen vil være tilbage i sin Ant-Man og Wasp-rollen som Ava Starr, alias Ghost.

Tilføjet Louis-Dreyfus: “I den originale tegneserie har hun slags en hvid stribe i sit hår, men jeg troede, at lilla ville gøre det lidt mere af denne verden i dag. Og jeg ville ikke have, at hun skulle ligne for meget Cruella, eller noget lignende. ”

Thunderbolts er indstillet til premiere 26. juli 2024, som en del af Marvel -fase 5. For mere, se vores liste over alle de nye superheltfilm, der flyver din vej i 2023 og videre.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.