Jeg spiste som en Dragonborn i en uge, og ærligt er jeg glad for, at det er forbi

Hvis du læser dette, har du sandsynligvis gorged dig på osthjul midt i kamp i Skyrim for at regenerere den dyrebare HP, eller hørt vagter mocke dig i tusindvis af nogen, der stjæler din Sweet Roll (og forhåbentlig modstå trang til at holde sig i vejen dit spil og straffe dem for sådan uhyggelighed). Jeg besluttede mig faktisk for at finde ud af, hvordan det er at spise som en Dragonborn i næsten en uge efter at have hænderne på Official Skyrim Cookbook, med min regel at jeg skulle spise et måltid fra kogebogen om dagen (jeg kunne ikke rigtig pisk op en Horker Loaf i mit kontor køkken uden at have en energisk debat med vores gulvs sikkerhedsofficer). Selv om jeg ikke kunne forbruge tre ostehjul i ét møde, åbner min gastronomiske rundvisning i de ældste ruller mine øjne for en kold, hård kendsgerning: eventyrerne leger hårdt, arbejder hårdt, og de ni spiser de også hårdt.

Ugens menu

Så min menu bestod af:

  • Tirsdag: Æble og Kål suppe.

Let, let at lave, og ikke for tungt på maven.

  • Onsdag: Mudcrab Dip, bagt hvidflaks laks med grillede porrer og søde ruller.

Cremeost, dobbelt creme, smør, puffekage; dette var et dekadent måltid men var helt det værd. Mudcrab Dip var mere osteagtig end crabby, og for en skål, der på en eller anden måde var beregnet til at fodre 10 mennesker, tjente det tre af os ganske godt.

  • Torsdag: Festival Kød Pajer.

Tør og blid. Vil ikke anbefale.

  • Fredag: Redguard Rice, S’jirra’s Berømte Kartoffelbrød og Kogt Creme Behandler.

Selvom Redguard Rice var lidt olieagtig, var kartoffelbrødet blød som en sky, og pudding var let smagsatt og måde, mere fylde, end du ville tro.

  • Lørdag: Juniper Lamb Chops og Ash Yams.

Lammet blev marineret i en blanding af krydderier, oksekød og stout i to timer, og lære af min fejl her: Du skal lave en masse marinade for at slippe af med den bittere stygge smag … og for at forhindre dig selv fra at føle en lille smule spidsfuld efter afslutningen af ​​lammet. Ash Yams er stort set bare søde kartofler med skarp feta og de smagte meget godt.

  • Søndag: Æble og Kål suppe (igen).

Hej, jeg skulle bruge resten af ​​kålen, og det var hurtigt! Døm ikke mig. Stadig god i slutningen af ​​ugen.

Ved søndag havde al min mad nået sin brugstid, og da jeg ikke lyst til at gøre Peryite stolt ved at give mig madforgiftning, bailed jeg på mit eventyr. Det var svært, okay. Der var også to specielle krydderier mixer, jeg måtte lave: Imperial krydderier (fuld af dyre krydderier) og Stormcloak krydderier (en blanding af krydderier beregnet til at varme dem, der bor i Skyrims kølige klima). Plus vanille fra bunden. Det viser sig, at flåder er virkelig svært at lave, og begge mine to satser lykkedes forfærdeligt, så nogle venner var nødt til at ty til at bringe rundt butikskøbt vanilte. Skamfulde, jeg ved det.

En kogt cremebehandler (med butikskøbt vanille)

Spise min vej på tværs af Tamriel smagte ret godt, med det bedste måltid, der langt var den bagt hvide flodslaks (en laksfilet og kremfulde grøntsager bagt i wienerbrød) og det værste er festivalkødpiesen. Lavet af en blanding af hakket kød og ris, de var tørre og tørre takket være den hårde rugdej, jeg måtte lave, og de var dem, du måske havde spist under Burning of King Olaf festival i Solitude. Det er heller ikke underligt, at vagter er ved at stjæle dine Sweet Rolls, da de smagte forbløffende lækre, mere som brioche end en kage med tyk flødeostisning. Jeg spiste to lige ud af ovnen. Sikker på, jeg brændte min mund, men det var det værd.

Bagt hvidlaks laks med grillede purre

Kører rundt i køkkenet som Shadowmere

Selvom alle de i-game overdådige Boiled Creme Treats og Cooked Rabbit kan være klar i et skum og kan ganske lykkeligt opbevares i din opgørelse i 236 timer og tælle uden at gå af (selv om nogle af de bedste Skyrim mods omfatter spild af mad) , det virkelige liv er meget, meget anderledes. Det tager ikke kun timer at lave mad på nogle af disse retter, men du skal også spise dem (eller fryse dem) skarpe. Tilberedning af et måltid af Redguard Rice, S’jirra’s Famous Potato Bread og Boiled Creme Treats havde mig jævnligt kørt til komfuret i omkring fire lige timer for at bevise brød, mos kartofler, brune hakket kød og lade ris til at lave mad … nej eventyrmanden har tid til det, tro mig. I Skyrim var mit hus et sted at aflevere loot, som jeg ikke kunne bære at dele med og et rum, hvor jeg kunne piske op et par potioner, før jeg kom tilbage igen. Det var ikke et sted hvor jeg slavede over kogepoten i timer eller jagede ingredienser til den perfekte Horker Stew.

Redguard Rice og S’jirras berømte kartoffelbrød

Bare at spise osteskiver i Skyrim – eller noget andet, jeg kunne stjæle fra Riverwood Traders hylder for at være helt ærlig – er faktisk mere realistisk nu, hvor jeg har lært, hvor længe det tager at lave mad til en af ​​Skyrims mest basale måltider. Sikker på, at meget ost måske ikke er sund, men når du løber rundt, dræber draugr og sætter drager i brand, bliver alle kalorier hurtigt brændt op. Taler om kalorier, der er mange af dem. Skålene i kogebogen er dekadente med deres dobbelte creme, puffekage og alt, der laver mad i smør. Du bliver nødt til at være lige så aktiv som Dragonborn at brænde alt det af, da der er lavet opvaskerne til en person, der skal brændes op, før man slår en nordisk grav.

En Sweetroll

Tak Talos for Kroer

Måske er den største ting, der koger som en beboer i Tamriel (den, der bor i Cloud District forresten, da disse ingredienser ikke er billige) har lært mig, hvor taknemlig jeg burde være for kroer, både i spillet og i ægte liv. Glorværdige, varme madfyldte kroer. Du kan chatte med en krovært og uden at holde meget af en ventetid, klar til at du er snesevis af forskellige lækre retter. Og jeg har brugt tid til at lave mad så mange af dem selv, jeg har en nyfundet respekt for den indsats, det ville tage for at producere hver og en af ​​dem. Især de Boiled Creme Treats. Det er ikke underligt, at de kun findes i de rigeste husstande, da du skal bevise de søde kager to gange og lave vanilte for at udfylde dem. Custard selv er vanskelig at mestre og skal afkøle i en time, før den kan bruges. Ingen almindelig borger har tid til alt det.

Mudcrab Dip

Hvis du planlægger at følge i mine fodspor og spise som en Dragonborn i en uge (måske i forventning om flere ældre Scrolls 6 nyheder), tag mit råd: Sørg for at du bevæger dig nok til at forbrænde alle disse kalorier.

Der er en grund til eventyrere / lejesoldater / borderline-psykopater i Skyrim har så mange mad at nominere på, og det er fordi de har travlt med at køre på tværs af landet og vinker forskellige skarpe redskaber rundt for at kunne fejre så ondt. Men hvis du planlægger en Skyrim fest, har Official Skyrim Cookbook absolut nok til at holde dig fuld. Prøv nogle af de alkoholiske opskrifter i slutningen, da der er mjød og endda en opskrift på homebrew Skooma derude. Ikke lakeret, lover.

Efter mere lækker Skyrim godhed? Her er hvorfor Steam reviews går nødder over denne gratis mod til Skyrim, der gør det til en helt ny open world RPG, eller se nedenfor for at se, hvad der sker i denne uge i verden af ​​tv, film og spil!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.