Jeg kan ikke tro, at det har taget fem år at få Nintendo Switch -mapper

"Nintendo (Billedkredit: Nintendo)

Det har været fem lange uorganiserede år, men Nintendo Switch -mapper er endelig her. Denne længe ventede/længe forelige/stærkt anmodede [Slet efter nødvendigt] -funktion ankom som en del af opdateringen 14.0.0, som, når den først er downloadet, vil give dig muligheden for at gruppere dine spil i brugerdefinerede switch-mapper. Mens kapaciteten til at gruppere spil i brugerdefinerede mapper på ingen måde er revolutionerende, er det en af ​​de lejligheder, hvor vi skal være tilfredse med det, vi har fået.

Historisk set har Nintendo langsomt arbejdet for at rulle forbedringer af livskvaliteten af ​​livskvaliteten til kontakten. Det tog over fire år for Nintendo at introducere support til Bluetooth -lyd, som er vild for en moderne konsol, der overvejende fungerer som en håndholdt. Det er på grund af den ishastighed, der opdateres, at ændringer til switch -brugergrænsefladen havde virket så upålidelig. Mens Nintendo Switch -mapperne ikke er en perfekt løsning på konsolens problemer med kuration og organisering, bør dette ses som et trin i den rigtige retning.

Organiseret kaos

"Nintendo

Switch’s All Software View har været et rod for længe, ​​og der er endelig en løsning. (Billedkredit: Nintendo)

Jeg ved ikke om dig, men jeg udpegede Nintendo Switch som min platform, du valgte til at spille indie -spil tilbage i 2017 og kiggede aldrig tilbage. Så fantastisk som PlayStation -eksklusiverne kan være, og så nyttige som Xbox Game Pass er til at gøre nye opdagelser, har jeg altid fundet, at kontakten er den perfekte konsol til at prøve de mere kunstneriske og eksperimentelle titler, der rammer markedet. Det betyder ikke noget, om jeg ligger på min sofa, sprænger forbi min sengetid eller whittling væk timerne på offentlig transport, evnen til at piske switch ud og stjæle et par minutter (eller timer) med et spil er grunden til, at jeg Jeg bruger stadig hybrid – selv når Sony og Microsoft skubber ind i en ny generation.

Det mente også, at mit Nintendo Switch -bibliotek er blevet lidt uregelmæssigt. Lige siden platformen blev lanceret for fem år siden, har der ikke været nogen nem måde at organisere eller sammenstille din samling af ejede videospil. Min startskærm har været en katastrofe i nogen tid nu, og den eneste måde, jeg realistisk kan finde noget, når jeg er i et travlt, har været at holde mit fulde switch -bibliotek i alfabetisk rækkefølge og begynde at rulle – en ufuldkommen løsning på et problem Nintendo skulle være kommet foran for mange år siden.

Derfor bør skifte mapper ikke tænkes på med en ‘for lidt, for sent’ mentalitet, men snarere som en ufuldkommen løsning for Nintendos mangel på fremsyn. Den nye opdatering lader dig ikke rydde din hjemmeside – at jeg frygter, vil for evigt være en rodet afspejling af et aftagende opmærksomhedsspænd – men switchmapperne vil lade dig bringe en vis grad af kontinuitet til Fanen All Software i systemet.

Du kan organisere dine spil i grupper, enten efter grupper, som du opretter dig selv eller som en enkelt gitterbaseret liste. Du kan oprette op til 100 grupper på kontakten, hvor hver mappe angiveligt holder 200 spil i – Jeg har ikke været i stand til at teste dette selv, fordi mens jeg gør har et problem med at købe For mange indie -spil på Switch Det er ikke at stor af et problem.

"Nintendo

Anvendelsen af ​​Nintendo Switch -mapper kan være begrænsende, men i det mindste kan du bestille spil i dem. (Billedkredit: Nintendo) Switch -mapper

"Nintendo

(Billedkredit: Nintendo)

Der er flere detaljer om switch -mapper, og hvordan man opretter dem på Nintendos supportwebsted. (åbner i ny fane)

Så switch-mapper er en inelegant løsning på et langvarigt problem. Det løser ikke organisationsproblemet, der er Nintendo Switch UI, men det giver dig mulighed for at dabbe i selvforbrug. Det minder mig faktisk om det system, som Apples iOS -platform bruger, så brugerne kan rydde op i siderne på deres iPhone med personaliserede mapper, der kan indeholde forskellige typer apps. Det er ikke perfekt ved nogen fantasi, men jeg kan allerede se timer på min weekend, der bliver spist væk, da jeg forsøger at gruppere og samle mit switchbibliotek med den samme vedholdenhed, som jeg ville have min vinylplade -kollektion.

Det er klart, at Nintendo Exclusives vil blive grupperet sammen. Måske lægger jeg indie -spil, der også sparker min røv i en mappe – jeg vil navngive det: ‘Blodtryksadvarsel’. Hvad med de spil, som jeg stadig spiller fem år senere; De har deres egne ‘Like Clockwork’ -mappe for at afspejle, hvordan de er blevet en regelmæssig armatur i min rutine. Måske opretter jeg mapper efter genre, samler personaliserede ‘bedste af’ lister, der spænder over de bedste actionspil til de bedste strategispil … åh forbandet, dette vil tage mig et stykke tid.

Ankomsten af ​​Nintendo Switch -mapper og nogle andre små rettelser i opdatering 14.0.0 er velkomne, og det får mig til at undre mig over, hvad der kommer næste. Bluetooth -lydstøtte er forbedret med denne opdatering – du er nu i stand til at justere mængden af ​​Bluetooth -enheder fra lydenheden eller selve switch, og det maksimale volumen er også øget. Så hvad kommer der næste? Jeg ved ikke om dig, men jeg vil enten have, at Nintendo skal revidere eshop (komplet med en rad ny bossa nova -beat for at sidde bag det (åbner i ny fane) eller for systemet til endelig Få nogle forskellige temaer – det har været fem år, Nintendo, der skal være muligheder ud over ‘lys’ og ‘mørke’ nu.

Du ønsker at få dine switch -mapper indstillet lige som du kan lide dem før kommende Nintendo Switch -spil som zelda: Breath of the Wild 2 og Splatoon 3 land i 2022.

"Josh Josh West

  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)

Funktioner redaktør, GamesRadar+

Josh West er udstyret redaktør af GamesRadar+. Med over 10 års erfaring inden for både online og print journalistik har Josh skrevet til en række spil, underholdning, musik og tech -publikationer, herunder 3D -kunstner, Edge, GameStm, Icreate, Metal Hammer, Play, Retro Gamer og SFX. Han har en BA (Hons) i journalistik og funktionsskrivning, har optrådt på BBC og ITV for at give ekspertkommentar, skrevet til skolastiske bøger, redigeret en bog til Hachette og arbejdet som assistentproducent af The Future Games Show. På sin fritid spiller Josh basgitar og videospil. For mange år siden var han i film og tv -shows, som du bestemt har set, men aldrig vil være i stand til at få øje på ham.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.