Jeg er så besat af Elden Rings forskruede sygdomskult, at min familie har forbudt mig at tale om det derhjemme

Blod. I store mængder. Røde floder, der oversvømmer Elden Ring fra søjle til søjle, så dybt, at man skulle tro, man befandt sig i det lovecraftianske Yharnam i Bloodborne. Men det er du ikke. Jeg er ikke. Jeg er lige omkring 400 timer fortabt i The Lands Between på tværs af flere saves. Og det her er min absolutte favorit.

Synes du ikke bare, at Scarlet Rot er fascinerende? Jeg spørger min kæreste, som bogstaveligt talt er ligeglad, mens hun ryster på hovedet og minder mig om, at hun prøver at se Guy Ritchies nye ting på Netflix. Men Miquella… Jeg afbryder, da hun sender mig et tusind meter langt blik, som ville få selv Malenia til at ryste i bukserne. Jeg er blevet advaret om det her, forstår du. *Men jeg begynder at tro, at min forelskelse i Elden Rings forskruede sygdomskult er blevet mere end en besættelse. Jeg tror, det nu er en del af min personlighed. Og nu ser jeg rødt på en helt ny måde.

Den blodige himmel

Elden Ring

(Billedkredit: FromSoftware)

Elden Ring-tilhængere har selvfølgelig lovprist bleed-builds, siden spillet landede i marts 2022. Men da hypen fortsatte med at stige omkring det kommende Shadow of the Erdree DLC – efter dets officielle annoncering sidste år – og da rygterne fortsatte med at antyde, at Miquellas historie ville være grundlaget for det, begyndte jeg at flirte med tanken om at investere tid i denne særlige spillestil. Vi ved nu, at Shadow of the Erdree faktisk vil udforske Miquellas historie, som uundgåeligt vil grave dybere ned i Malenias baggrund, motiverne for Mohg, Lord of Blood, og meget muligt oprindelsen til Scarlet Rot.

Fra et narrativt synspunkt kan jeg ikke vente med at lære mere om alt det ovenstående – men fra et praktisk synspunkt inspirerede tanken om at grave i Miquellas verden mig til endelig at opdage, hvad al den blodige hype omkring Elden Ring bleed builds handler om. Og jeg kan ikke tro, hvad jeg er gået glip af.

Lær at elske

Elden Ring

(Billedkredit: FromSoftware)

**Jeg har forelsket mig i Elden Rings absolut værste område – præcis som jeg gjorde med Dark Souls og Bloodborne.

Blod. I store mængder. Røde floder, der oversvømmer Elden Ring fra søjle til søjle, så dybt, at man skulle tro, man befandt sig i det lovecraftianske Yharnam i Bloodborne. Men det er du ikke. Jeg er ikke. Jeg er lige omkring 400 timer fortabt i The Lands Between på tværs af flere saves. Og det her er min absolutte favorit.

Elden Ring

Synes du ikke bare, at Scarlet Rot er fascinerende? Jeg spørger min kæreste, som bogstaveligt talt er ligeglad, mens hun ryster på hovedet og minder mig om, at hun prøver at se Guy Ritchies nye ting på Netflix. Men Miquella… Jeg afbryder, da hun sender mig et tusind meter langt blik, som ville få selv Malenia til at ryste i bukserne. Jeg er blevet advaret om det her, forstår du. *Men jeg begynder at tro, at min forelskelse i Elden Rings forskruede sygdomskult er blevet mere end en besættelse. Jeg tror, det nu er en del af min personlighed. Og nu ser jeg rødt på en helt ny måde.

Den blodige himmel

(Billedkredit: FromSoftware)

Elden Ring-tilhængere har selvfølgelig lovprist bleed-builds, siden spillet landede i marts 2022. Men da hypen fortsatte med at stige omkring det kommende Shadow of the Erdree DLC – efter dets officielle annoncering sidste år – og da rygterne fortsatte med at antyde, at Miquellas historie ville være grundlaget for det, begyndte jeg at flirte med tanken om at investere tid i denne særlige spillestil. Vi ved nu, at Shadow of the Erdree faktisk vil udforske Miquellas historie, som uundgåeligt vil grave dybere ned i Malenias baggrund, motiverne for Mohg, Lord of Blood, og meget muligt oprindelsen til Scarlet Rot.

Fra et narrativt synspunkt kan jeg ikke vente med at lære mere om alt det ovenstående – men fra et praktisk synspunkt inspirerede tanken om at grave i Miquellas verden mig til endelig at opdage, hvad al den blodige hype omkring Elden Ring bleed builds handler om. Og jeg kan ikke tro, hvad jeg er gået glip af.

Lær at elske

(Billedkredit: FromSoftware)

**Jeg har forelsket mig i Elden Rings absolut værste område – præcis som jeg gjorde med Dark Souls og Bloodborne.

Udover at have potentialet til at være latterligt OP, oser alt ved mit nye yndlings Elden Ring-build af coolness. Efter at have gennemsøgt internettet og YouTube for råd om, hvordan man sammensætter det bedste bleed-setup (stor ros til Titus Actual – denne artikel er ikke sponsoreret, men deres indhold er efter min mening et abonnement værd!) Jeg lærte, at en statistik på 50 Vigor, 30 Endurance, 65 Strength, 20 Dexterity og 50 Arcane var guld værd, og mit foretrukne våben var Marais Executioner’s Sword, som blev droppet af Elemer of the Briar-bossen oppe ved The Shaded Castle. Ikke alene er dets tohåndsanimation virkelig bad-ass, det rammer også fjender i 12 skud med hvert kraftfulde sving.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.