Jeg er her for Ghostwire Toykos Slenderman møder The Evil Within feberdrøm

"Ghostwire: (Billedkredit: Bethesda)

Ghostwire: Tokyo er min næste besættelse. Indrømmet, jeg baserer denne fejende prognose hovedsageligt på sidste uges PS5 PlayStation Showcase-gameplay-demo, alt et minut og 50-oddede sekunder af det, men kampens udbrud, telekinesis, snoede spøgelse-onde og Yoshimitsu-meets-Jigsaw-fortæller- antagonist fik mig solgt på stedet.

Jeg indrømmer, at det er tidlige dage. Ghostwire: Tokyo blev for nylig forsinket til en endnu ubekræftet dato i 2022, men det ser ud til, at udvikleren Tango Gameworks er på nippet til at levere noget, jeg håbede, det ville i et stykke tid nu. Lige siden studiet droppede en gratis og temmelig uskadelig opdatering til sit tidligere spil, The Evil Within 2, for over tre år siden.

Overlevelse udviklede sig

"Ghostwire:

(Billedkredit: Bethesda)

“På dette tidspunkt var mainstream førstepersonshorror næppe nyt, men hvad der overraskede mig var, hvor godt Tangos fortælling, pacing, våben og fjendensensemble passede til en mere action-tung tilgang.”

Som en mangeårig overlevelseshorror-fan havde jeg lidt af et vendepunkt under afspilningen af ​​Tangos tidligere udflugt, da studiet på Valentinsdag, 2018, lancerede en gratis opdatering, der introducerede første person til sin historiefunktion. Jeg planlagde at vende tilbage og genkende mig selv med Union, men blev i stedet tvunget til at genlære alt, hvad jeg troede, jeg havde mestret. Pludselig krævede hvert enkelt stykke nytænkning, hver zombie-fjernelse krævede en ny tilgang, og hver bosskamp krævede ny strategi, da det friske perspektiv vendte spillets dynamik på hovedet.

På dette tidspunkt var mainstream førstepersonshorror næppe nyt-Resident Evil 7, Outlast-serien, og endda P.T. havde flammet det spor længe før The Evil Within 2’s skrå på det-men hvad der overraskede mig var, hvor godt Tangos fortælling, pacing, våben og fjendensensemble passede til en mere action-tung tilgang.

The Evil Within 2’s gameworld virkede endda smukkere, når den blev set med hovedpersonen Sabastian Castellanos øjne – noget jeg først lagde mærke til, da jeg brød cover i den første boss kamp mod Obscura. Når, ud over de øre-gennemborende skrig, de forvrængede lemmer og de knivskarpe dorsale rygsøjler dyret før mig gav efter, mens jeg slap mod mig med døden i øjnene, kunne jeg bare ikke lade være med at beundre, hvor smukt det og alt omkring os var . I det øjeblik forestillede jeg mig, hvordan et fuldblæst Tango Gameworks-førstepersons-actionspil kan se ud-og det er præcis, hvad Ghostwire: Tokyo ser ud til at være.

Jeg må indrømme, at jeg uden skam elskede Tangos tidligere spil, The Evil Within og dens efterfølger The Evil Within 2, vorter og det hele. Den vanvittige kamp med den sadistiske chef i motorsaven, der vendte så mange mennesker væk fra det første spil i sine tidlige stadier? Elskede det. De brutale knap-mashing-indkørsler med sine gigantiske Amalgam Alpha-sub-chefer, der senere vises? Elskede dem. Den uldne B-film-fortælling, der er vævet gennem begge spil? Stor fan.

Dødelige forudsigelser

Jeg vil måske være tilbøjelig til at overse nogle af Ghostwires mangler, når den kommer, så det ændrer ikke ved, at den sætter kryds i hver boks for mig på dette tidspunkt. Jeg er spændt på at lære mere om den afgrund-lignende spedalskhed, der ser ud til at forbruge hovedpersonen. Jeg vil vide, hvad den fordampende tåge handler om, og hvor den kommer fra. Hvem er disse Slenderman-lignende onde, hvad er der med de hængende dukker, og er den store saks designet til at klippe lassien i hatten i kanten, så den ikke længere dækker hendes ansigt? Spørgsmål, spørgsmål, spørgsmål.

Så er der Ghostwires andre verdslige elementer – et tema The Evil Within har altid naglet mig – og supermagterne hovedpersonen giver og wow, jeg er bare i. Inden afgang fra Tango Gameworks fakturerede den kreative direktør Ikumi Nakamura Ghostwire: Tokyo som et actionspil, der bevarer uhyggeligheden i devens tidligere gyserforetagender, og det er et så godt salg, som du kan få.

Føj det til det faktum, at The Evil Within først og fremmest blev inspireret af studieleder Shinji Mikamis Resident Evil -rødder, og jeg kan ikke vente med at blive skræmt skidt af studiets næste udspil til actionhorror.

Ghostwire: Tokyo er planlagt til at starte i begyndelsen af ​​2022, og ud fra hvad vi har set om det indtil videre, ligner det en af ​​de mest spændende kommende PS5 -spil .