Jeg er en frygtelig pc -spil Gremlin – og det er netop derfor, jeg køber PlayStation’s Project Q

Jeg er primært en pc -spiller, der er låst fast på min platform efter valg af forældre, der var tilbageholdende med at købe mig en konsol, men ikke kunne modstå mine anbringender til en bærbar computer. Du ved, til skolen. Resultatet er, at jeg altid har fundet det svært at få tid til konsolspil-og det er netop derfor, jeg planlægger at hente et projekt Q, den skybaserede PlayStation, der er håndholdt, som Sony afslørede i sit nylige udstillingsvindue.

For al min pc -arv elsker jeg et stort konsolspil. For deres fejl er der ikke noget som en massiv, AAA RPG, og der er tidspunkter, hvor jeg simpelthen beder om en stor verden, en enorm historie, en ægte blockbuster -spiloplevelse. Alligevel forbliver antallet af disse spil, som jeg faktisk spiller, underligt lavt. Tid og omkostninger er faktorer – jeg vil ikke nødvendigvis falde $ 60 på et nyt spil, og jeg har heller ikke 40+ timer til at synke ned i dem – men den største hindring er mig selv.

Min PS5 bor enten på mit skrivebord sammen med min pc eller lige ved siden af ​​mit tv. Med sidstnævnte konkurrerer det med min partner, der normalt ønsker at se tv i stedet for at se mig spille et spil. Med førstnævnte konkurrerer det med – over alt andet – League of Legends. Det er et spil, som jeg spiller flere gange om natten, næsten hver aften i ugen. Jeg har spillet det med mine venner i mere end et årti, og hver gang opkaldet går ud, har jeg en frygtelig vane med at droppe, hvad jeg gør for at hoppe ind i et spil. Selvom det, jeg laver, er at spille et andet spil.

Denne vane betyder, at jeg er forsigtig med at dyppe ned i kødere titler. Jeg kendte mig godt nok, for eksempel for at undgå at blive overinvesteret i disco elysium. Nemt et af de bedste spil i dets udgivelsesår, det er en kødfuld, cerebral RPG, som jeg vidste Jeg ville aldrig helt fordybe mig uden at mit internet går ud i flere dage ad gangen. Jeg har planlagt en ny gen-gentagelse af Witcher 3, men det er også faldet ved vejen for min League of Legends-besættelse. Horizon Forbidden West and God of War: Ragnarok har begge siddet uåbnet siden jul.

Projicerer

"Projekt

(Billedkredit: Sony) LOL

"Liga

(Billedkredit: Riot Games)

Da det lukker på 15 år, er League of Legends i “Uncharted Territory”

Og det er derfor, jeg har brug for et projekt Q. Jeg har en PS5 og et helt katalog over spil, jeg klør for at spille, men ingen af ​​de selvkontrol, der kræves for at trække mig væk fra League of Legends i et par nætter for at afslut dem. Sæt mig op på en konsol, hvor jeg kan høre den fortællende ping om en uenig anmeldelse, og jeg er tabt. Giv mig en chance for at gå i min lænestol eller ligge i sengen og løbe gennem det forbudte vest, og jeg er næsten sikker på at tage det.

Der er selvfølgelig nogle advarsler til alt dette. Sony har endnu ikke vist meget om Project Q; Vi ved ikke, hvor meget det vil koste, og der er stadig industriomfattende spørgsmål at stille om relevansen af ​​skybaseret spil, især for mennesker uden stærke internetforbindelser. Men hvis prisen er rigtig, og teknologien er der, tager jeg enhver chance for, at jeg kan tage en nat væk fra min pc for faktisk at spille nogle af de store spil, som Sony har kæmpet ud i de senere år.

Jeg er solgt, men andre medlemmer af GR -teamet mener, at projekt Q mangler det håndholdte mærke .

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.