Immortals of Aveum er en sofistikeret og fortryllende FPS, der er mere end “Call of Duty med magi”

I de fire timer, jeg brugte udødelige til at spille udødelige af Aveum på EA’s San Francisco -hovedkvarter, tænkte jeg aldrig en gang, dette føles som Call of Duty med Magic . Det er ikke at sige, at beskrivelsen ikke fungerer som en elevatorhøjde, debuttitlen fra Ascendant Studio er en enkeltspiller førstepersonsskytte med trylleformularer, det er bare det, at det sælger det frygteligt kort.

Der er dele af udødelige aveum, der minder mig om klassisk glorie, ligesom dets dramatiske sætstykker, diverse sortiment af kampmuligheder og lineært niveau design. Dens episke fantasy-chef kæmper og “hub og talte” efterforskning påkalder Guds krigsgud, mens de relatable figurer og den quip-ladendialog bringer forspokkens Frey og manchet-kun lidt bedre skrevet, takker himlen. Spillerkarakterens farvekodede trylleformularer tager mig tilbage til at kæmpe for Yokai i Ghostwire: Tokyo, skønt det er værd at bemærke, at Immortals startede udviklingsår, før Tango Gameworks ‘Supernatural Action-spil blev lanceret.

Og endelig ja, den præcisionsbaserede ‘pistolspil’ kan føles meget som Call of Duty, men med elementære kræfter i stedet for kugler. Men hvad der fortsætter med at imponere mig, da jeg husker min praktiske tid med udødelige aveum, er, hvordan det formår at blande så mange påvirkninger og gameplayelementer i en sammenhængende helhed, og et, der har potentialet til at overstige summen af ​​sine dele.

Fungerer som magi

"Udødelige

(Billedkredit: EA)

For at være klar ser det ud til, at Ascendant Studio ikke har nogen betænkeligheder med sammenligninger til Call of Duty, såvel som Lord of the Rings (som inspirerede noget af kunstdesignet), og overflod af andre franchiser vil du finde spor af udødelige Aveum.

“Jeg tror generelt, at begrebet Call of Duty med magi ikke er blevet gjort før,” fortæller associeret kunstdirektør Julia Lichblau. “Jeg tror, ​​[1995 Fantasy FPS] Hexen er det sidste rigtige spil, der endda er lidt tæt på dette. Så det har ærligt været svært at indsnævre udødelige af aveum ned til et kort for at beskrive, hvad vores spil er, fordi det trækker fra Alle disse forskellige ting, som vi alle som spillere elsker. ”

“Det lyder som et rigtig sjovt spil, som jeg vil spille,” tilføjer Lichtblau. “Og det var det, der tilsluttede mig for fem år siden, da [Creative Director] Bret Robbins gav mig banen. Fordi jeg så, at det havde disse elementer, men det ville vokse så meget ud over det.”

Med så meget foregået, er det naturligt en bekymring for, at udødelige aveum har mulighed for at føle sig alt for travlt eller usammenhængende, men jeg fandt det overraskende sømløst og fokuseret. Jeg formoder, at dette kan tilskrives det faktum, at der er en enkelt gameplay -komponent, der tager centrum og får alt andet til at føle sig supplerende.

Selvom det fremtrædende trækker fra et par forskellige genrer, er udødelige Aveum uden tvivl en skydespil først, og hovedårsagen til, at det nu er fast på min radar til nye kampe i 2023, er, at det får pew-tegningen af ​​det hele meget, meget rigtigt. Jeg formoder, at det ikke er en lille del, fordi Bret Robbins har hjulpet tre Call of Duty -titler på Sledgehammer Games (2011’s Modern Warfare 3, 2014’s Advanced Warfare og 2017’s WW2). Alligevel, med et enkelt, men effektivt magisk system, der driver gameplayet, er det sandt, at det formår at føle sig frisk på trods af at det er meget nyt til bordet mekanisk.

Huzzah!

"Udødelige

(Billedkredit: Ascendant Studios)

Immortals of Aveum falder en 6 minutters gameplay-teaser “Sæt spillets stavebaserede kamp på fuld display”

Der er tre bogstavelige farver i din spellcaster: rød, grøn og blå, og samspillet mellem deres forskellige funktioner og fjendens sort gør slag konsekvent involveret og strategisk. F.eks. Er den grønne sorts hurtige-brand-homing-angreb ideelle til crowd control, mens de snigskyttere, der ildpile på dig fra toppen af ​​bygninger, bedst behandles ved hjælp af den langtrækkende blå sigil. Alternativt var jeg stærkt afhængig af den røde evne til kortdistancen haglgeværlignende kræfter i bosskampe, som omfattede et teleporterende slagmark og en drage-lignende væsen, der spydte flammer mod mig fra alle retninger.

I modsætning til Call of Duty involverer meget lidt af udødelige Aveums gameplay at finde dækning under slag. Mere ligner arena-skyttere som Doom og Wolfenstein, opfordres du til at køre og pistol på din vej gennem niveauer og håndtere flere fjender på et tidspunkt, der hopper mellem udsigtspunkter, afbøje angreb med dit Deflable Energy Shield og Brug af din lasso-lignende evne til at trække langt væk fjender til efterbehandlingsslaget.

Der er lidt trussel i en, to eller endda tre onde på én gang, men det er let at blive overvældet af store horder. I disse tilfælde fandt jeg tunge trylleformularer, hvoraf den ene sender en vidtgående eksplosion af pigge, især nyttig til at give mig selv noget åndedrætsværelse. Jeg spillede også rundt med at kæde sammen angreb og parrying slag fra fjender, men jeg havde ikke tid nok til virkelig at mestre disse mekanikere.

Udødelige Aveum føles også bare godt at spille fra et taktil perspektiv, i det mindste med en Xbox -controller. Der er en tilfredsstillende vægt og den opfattede rekyl, når du bruger tunge sprængninger, en blød, men håndgribelig stød med langtrækkende skud, og en kraftig rumble ledsager hurtige fyringsangreb.

Hvilket år er det?

"Udødelige

(Billedkredit: Ascendant Studios)

“Med så meget, der foregår, er det naturligt en bekymring for, at udødelige aveum har mulighed for at føle sig alt for travlt eller usammenhængende, men jeg fandt det overraskende problemfrit og fokuseret.”

Hvis jeg har et betydeligt greb om min korte oplevelse med udødelige aveum-bortset fra de håndfulde tider, styrtede det ned under mit playthrough-det er at det hele føles stædigt ‘video-gamey’ på en måde, der kan irritere nogle mennesker og ridse det throwback kløe for andre.

Et stort eksempel på dette er bundet til spillets historie, som handler om nogle katastrofale ‘Everwar’ mellem to krigførende lande. Du er den skræmmende, skarp tunge nye rekrutter, der skal lære at bruge magi, fordi du ikke blev født med det-og du ved overhovedet ikke fordi det tjener som en nyttig fortælling til tutorial. Som en del af en elite orden af ​​mages, der har til opgave at redde verden, du … ja, du har sandsynligvis hørt dette før. Efter at have tilbragt et par timer som Jak, er jeg investeret nok til at se hans rejse igennem – og hvem ved, det kan endda overraske mig – men det, jeg har set hidtil, er kedelplade Fantasy RPG.

Jeg følte mig ikke som gameplayet, jeg oplevede, brød heller ikke en masse ny grund, men igen, det kunne ændre sig, når færdighedstræet åbner op, og niveauerne bliver mere komplekse senere i spillet. Skydningen føles fremragende, men ingen af ​​evnerne er nye for nogen med endda afslappet FPS -oplevelse. På samme måde bestod puslespilene i min gameplay i vid udstrækning af at finde og sprænge farvede krystaller ved hjælp af magi i samme farve og lejlighedsvis manipulere miljøet ved hjælp af din piskesvne til at krydse landskaber.

Alt dette sagt tjener nogle af disse antikviteter kun til at styrke udødelige af Aveums charme som et enkeltspiller-spil tilsyneladende fra en svunnen tid. I øjeblikket er der ingen bekræftede planer for multiplayer eller nogen DLC eller køreplan for fremtidig indhold. Jeg ved, at Ascendant Studios har antydet at udvide universet af udødelige Aveum i fremtiden, men om det har form af udvidelser eller et helt nyt spil, føles vores introduktion til denne nye IP forfriskende gamle skole, især kommer fra Anthem Makers EA.

Jeg har meget mere at se, før jeg kan træffe en endelig dom om udødelige aveum, men den lille prøve EA lader os spille er lovende. Historien og karaktererne har ikke vugget mig helt endnu, og der var ikke nogen rigtig ‘Holy Shit’ øjeblikke gameplay-klogt, men hvad jeg lavede 90% af tiden-skyde ting-var uendeligt fængslende. Og når jeg taler om kampen, har jeg næppe ridset overfladen af ​​de 25 trylleformularer og 80 talenter, der er tilgængelige i det fulde spil, så jeg er især begejstret over at se, hvordan de udvides og udvikler sig på det fremragende fundament, der allerede er der.

Immortals of Aveum lanceres den 20. juli for PS5, Xbox Series X/S og PC.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.