I Star Wars Outlaws flygtede jeg fra en imperialistisk rumstation, stjal et relikvie og blev forelsket i Kay og Nix’ teamwork.

For mig er der ikke noget så fantasifuldt som at træde ind i Star Wars-universet som en person, der lever efter sine egne regler, og netop derfor kunne jeg ikke vente med at dykke ned i Star Wars Outlaws. I stedet for en Jedi eller en stor, ond Sith er hovedpersonen Kay Vess en ensom gadetyv uden nogen fantastisk magi eller Force-kræfter bag sig. Men selv om hun ikke er en magtfuld figur i en galakse langt, langt væk, har hun nogle tricks i ærmet, som jeg får lov til at prøve på egen krop, og de overbeviser mig hurtigt om den skurkefantasi, Massive forsøger at levere. I løbet af min tid med open-world-eventyret fik jeg mulighed for at prøve tre forskellige missioner, der alle giver en forskellig smagsprøve på Kays rejse i Outer Rim. Fra et mere stealth-orienteret mål til en mission, hvor jeg løser gåder og klatrer op i en reaktor, får jeg også mulighed for at skyde mig vej ud af en kejserlig base og deltage i en luftkamp blandt stjernerne.

Men det, jeg gang på gang nyder mest, er kammeratskabet og samarbejdet mellem Kay og hendes bedste merqaal-ven, Nix. Under hver mission bruger jeg den lille fyr til at distrahere fjender, åbne døre, hente genstande, sætte eksplosive fælder op eller hægte mig på en droide, så jeg kan få nogle skud ind, før den overhovedet ser mig komme. Når man taler med den kreative direktør Julian Gerighty, står det klart, at det altid har været meningen, at de to skulle være en samlet pakke, så Kay på troværdig og praktisk vis kan få fordele i vanskelige situationer, når hun ikke har ekstraordinære kræfter at trække på.

“Så vi ser faktisk [Kay og Nix] som én karakter, på en måde, hvad angår rent gameplay”, siger Gerighty i et interview med GamesRadar+. “Det giver Kay mulighed for at gøre utrolige ting uden at give hende kraften, kræfterne eller magien. Det er som en ekstra lang tredje arm, hvor hun kan distrahere folk. Hun kan få en røgdåse til at eksplodere. Hun kan sabotere noget på afstand, men det føles jordnært, fordi det er hendes bedste ven.”

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde alle vores hands-on-rapporter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.