I Elden Ring kommer jeg forbi med en masse hjælp fra mine venner

"Elden (Billedkredit: Bandai Namco)

Teknisk set slog jeg Margit den faldt Omen, en af ​​de hårdeste Elden Ring -chefer, på mit sjette forsøg. Jeg siger “teknisk”, fordi jeg slog Margit på samme måde som jeg har gennemgået det meste af Elden Ring: med meget hjælp.

Selvom diskursen omkring Elden Ring og dens vanskeligheder kan være spicier end de giftvampe Hidetaka Miyazaki elsker så meget, læner jeg mig uhæmmet på andre mennesker for at komme igennem dette spil. Uanset om det indkalder andre spillere, når jeg kan eller henvende mig til venner og familie for at få råd, spiller jeg ikke Elden Ring alene. Og selvom nogle veteraner måske hævder, at jeg frarøver mig selv en traditionel sjæleoplevelse, fortalte Miyazaki selv PlayStation Blog (åbner i ny fane), at fraSoftware gjorde det lettere at nyde multiplayer i håb om, at “spillere omfavner den idé om at modtage hjælp fra andre ” Jeg omfavner ikke bare den idé, jeg holder fast ved den med et skruelignende greb.

Fældning af faldet omen

"Elden

(Billedkredit: Bandai Namco) Læs mere

"Hades

(Billedkredit: Supergiant Games)

Hades lærte mig at omfavne fiasko lige i tide til Elden Ring

Jeg har aldrig spillet et Souls -spil ordentligt før, så mange af dets funktioner er ikke indlysende for mig fra starten. For eksempel er der ingen måde for en nykommer at vide, hvad det tilkaldte sted lige uden for Margit, Fell Omen’s Boss Gate er til – helvede, jeg troede, det var bare et tegn, der advarede mig om mit forestående undergang. Når alt kommer til alt ligner totemerne meget som Jesus på krydsstatuerne, der dekorerede den katolske husstand, som jeg voksede op i, så jeg antog bare, at det er en smule verdensopbygning.

Heldigvis har min partner (en sjæleagtige dyrlæge) været baguddrivning af mine Elden Ring-playthroughs. Jeg var sekunder væk fra at krydse porten, da han fangede controlleren ud af min hånd, udarbejdede et par furlkalende fingermidler og fortalte mig nøjagtigt, hvad jeg skulle gøre. Efter at have indtaget et af retsmidlerne, vises en litany af guld, der indkalder tegn, ved mine fødder, spredt ud over den buede gang, der fører til Margit som en smuk gul mursten. At stå over hvert indkaldende tegn afslørede potentielle tilhængere, som en samurai med en bue på ryggen ved navn Alucard og en lyserødhåret ridder kaldet ’90’erne far vibes’. Jeg indkalder de to først, uvidende om, at vindueshopping er en god idé, og gå gennem tågen for at møde Margit. Samurai hopper straks ud af kanten af ​​kortet, og punk -prinsessen i Chainmail kan ikke kompensere for mine underordnede færdigheder. Vi falder til faldet, men jeg er præget af tanken om, at jeg ikke behøver at møde chefen alene, som en skolekant, der bringer hendes to venner til at flanke hende, når hun konfronterer en mobber.

Et par flere forsøg ender med fiasko, og når Elden Ring -serverne begynder at blive en smule wonky, hvilket gør tilkaldt næsten umulig, overvejer jeg at give op. Derefter indser jeg, at et tilkaldelsesskilt forbliver konstant – en NPC ved navn Rogier. Jeg kalder ham til våben, og ligesom jeg er klar til at træde gennem sløret, vises et andet tilkaldelsesskilt. Kun klædt i en bh og trusser og rocker en Brooklyn-esque shag, ‘Marika’ svarer på mit opkald. Og dreng, er jeg glad for, at hun gjorde det.

Så snart vi krydser sløret, rammer Marika Margit med det, jeg senere lærer, er Comet Azure-trylleformularen-en blændende lyseblå hvirvel stammer fra sit personale og decimerer absolut Margit og slår to tredjedele af hans helbred ud. Med Margit slået adskillige knagder, er jeg sikker nok til at løbe ind og slå ham et par gange med min specielle skråstreg, og han er død hurtigere, end jeg kan kalde ham jomfrufri.

Stævning på stævning

"Elden

(Billedkredit: Bandai Namco)

Margits nederlag størkner min Elden Ring -filosofi: Kom forbi med en masse hjælp fra venner (og randoms). Uanset hvor jeg kan aktivere en indkaldende pool, gør jeg det, men Elden Ring’s multiplayer -systemer er så upålidelige, at jeg ikke kan bruge dem så meget, som jeg kunne ønske. Tilkaldelse af tegn vises ikke, selv efter 15 minutter, eller forsøg på at indkalde mødes med en spærring af “ikke i stand til at indkalde Cooperator” -meddelelser. Selvom der ofte er en NPC uden for Boss Gates, som du kan bringe i kampen, er de ikke stærke nok til at bære mig hele vejen igennem. Jeg raser ophør uden for Godric’s Boss Gate efter næsten en times mislykket tilkaldelse og en vellykket indkaldelse, hvor jeg straks ruller af en klippe.

Efter at have poleret nogle venner, får jeg besked om at bruge mere tid på at udforske landene mellem i stedet for at prøve at indkalde min vej gennem kampagnecheferne. Min partner påpeger områder på kortet, som han har besøgt, som ikke burde overvælde mig, og jeg tilbringer dagen med at falde ind i katakomberne og blive mere komfortabel med parrying. “Det var rent,” fortæller han mig, efter at jeg har taget en krystallinsk kvinde, der udøvede en Ringblade helt på egen hånd, “Så, Godric?” Jeg har helt klart bestået en slags sjæleagtige test, så jeg rejser hurtigt tilbage til lige uden for Godric’s Gate.

Jeg går ind i mit andet forsøg på Godric langt mere sikker på mine egne evner, men planlægger stadig at stole på indkaldelse for at gøre denne chef lidt lettere. Elden Ring -serverne fungerer ganske godt denne gang, og jeg kalder straks en spiller, der kun er kendt som ‘frø’. De bærer kun det afskårne hoved af en albinaurisk og snusket undertøj og udøver en lille dolk – mærket af en sved Elden Ring -spiller, hvis Marika er nogen indikation. Selvfølgelig er Frog utroligt op og strejker ind for at skubbe Godric med dolken og forgifter ham til det punkt, hvor han er nede på næsten en tredjedel af sit helbred. Desværre smugles frø derefter straks ind i en anden verden, og mit chok over hele prøvelsen betyder, at jeg ikke reagerer hurtigt nok på Godric’s Dragon -arm og bliver brændt til en sprød.

“Du er nødt til at holde varmen væk fra frøen,” forklarer min partner. “Gå ind og stryg på Godric nok, så han ikke flader de mennesker, du har tilkaldt.” Jeg spiser en anden furlkalende fingermiddel og indkalder de to første mennesker, der dukker op. Vi bøjer og udsender mod hinanden, som det er sædvanligt, før vi krydser ind i tågen.

Som en pakke hunde skifter vi skift ind og nipper til Godric’s ankler, trækker tilbage lige i tide for at undgå en massiv stryg fra chefen. I tre solide minutter danser vi omkring Godric i en uudtalt, men alligevel perfekt synkroniseret præstation, indtil bastarden er død ved vores fødder. Mine to samarbejdspartnere sætter sig umiddelbart efter at han falder og venter på at blive indkaldt tilbage til deres verden. Jeg bøjer mig, råber tak, der falder på døve ører og bruger en lille pratling pate -vare til at fortælle dem, at de er “vidunderlige.” Når de falmer væk, blinker ud af eksistensen, føler jeg tårernes stikk i hjørnet af mit øje. Endelig kan jeg spille et Souls -spil, og jeg behøver ikke at gøre det alene.

Vores spil som Elden Ring -liste skal holde dig hacking og skære, indtil solen går ned – og videre.

"Alyssa Alyssa Mercante

  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)

Alyssa Mercante er redaktør og indeholder forfatter på GamesRadar baseret i Brooklyn, NY. Før hun kom ind i branchen, fik hun sin kandidatgrad i moderne og moderne litteratur ved Newcastle University med en afhandling med fokus på moderne indie -spil. Hun bruger det meste af sin tid på at spille konkurrencedygtige skyttere og dybdegående RPG’er og var for nylig på et PAX-panel om de bedste barer i videospil. I sin fritid redder Alyssa katte, praktiserer hende italiensk og spiller fodbold.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.