Hvordan jeg mødte din far bringer en major tilbage, hvordan jeg mødte din morskarakter til sæsonfinalen

"Hilary (Billedkredit: Hulu)

Hvordan jeg mødte din far kan være en selvstændig spin-off-serie, men sæson 1-finalen bragte en hovedperson tilbage fra hovedshowet, hvordan jeg mødte din mor (Advarsel: spoilere foran) .

Den nye serie spiller Hilary Duff som Sophie, en håbløs romantiker, der leder efter hendes soulmate. Ligesom den originale serie, hvordan jeg mødte din mor, er showet indrammet af en ældre version af hovedpersonen (spillet af Kim Cattrall denne gang), der fortæller sin søn historien om, hvordan hun mødte sin far.

Da showets første sæson indpakket, gjorde en hovedperson fra, hvordan jeg mødte din mor, et specielt udseende for at give Sophie nogle vismandsråd. Efter en uenighed med kærlighedsinteresse Jesse (Chris Lowell) leder Sophie nedenunder til baren under hans lejlighed – som lige så tilfældigvis er Maclarens, det sted, hvor meget af den originale serie fandt sted. Der støder hun på Robin, spillet af Cobie Smulders, der fortæller hende: “Hvis jeg overhovedet har lært noget om kærlighed, er det, at timing er alt. Nogle gange er timingen en tæve.”

Robin var en af ​​hovedpersonerne i det originale show, som endte med, at hun gifte fans.

Spin-off er blevet fornyet til sæson 2, men der er ikke en udgivelsesdato for den anden rate endnu. Vi ved dog, at episodetællingen hopper op fra 10 til 20 – så der vil være masser af tid til alle andre komos, som showrunnerne måtte have i tankerne.

Hvordan jeg mødte din far sæson 1 er tilgængelig til stream på Hulu. For mere visning af inspiration, se vores valg af de bedste tv -shows i 2021.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.