Hvordan Dragon Age Inquisition hjalp mig med at finde tilhørende som en transmand

"Dragon (Billedkredit: EA)

Alle drager fordel af at have et pålideligt ensemble af fiktive helte, misfits eller udstødte til at henvende sig til, når de virkelige livshindringer føler sig uovervindelige. Dragon Age Inquisitions thedas er, hvor jeg altid ser ud til at vende tilbage, når livet er svært at håndtere, og da jeg kom ud som en transmand, gav det ingen mangel på komfort.

Dragon Age: Inkvisition er, hvor jeg samler mig i selskab med gode venner, lad mig synke ned i den snarky repartee, jeg har hørt så mange gange før. Denne fortrolighed føles som venskab, og så meget som rollebesætningen eksisterer inden for kodede grænser, der kun er i stand til at interagere inden for en enkelt historiens parametre, er den måde, de vokser inden for disse grænser, stadig mere relatable. Som mig prøver mange af dem at undslippe baggrunde, der kun vejer dem ned.

Accept

"Dragon

(Billedkredit: EA)

Ligesom Iron Bull gennemgår sin ‘genuddannelse’ under sin kulturs ærekodeks, Qun, der lægger følere ud i verden ud over hans stive opdragelse, flammer jeg en ny sti for mig selv-og jeg kunne ikke spørge For en bedre allieret. Lige siden min første playthrough of Dragon Age: Inquisition for mange år siden havde jeg haft hans romantikbue på min opgaveliste. Og af producenten var det værd at vente på. Ikke kun for det øjeblik, han og min mandlige inkvisitor bliver gået ind af Cullen (og hvad et øjeblik!), Men for oplevelsen af ​​at spille en romantik med en butch-slagøks af en fyr, der accepterer transmænd som rigtige mænd.

Krem, et af Bulls eget lejesoldatfirma, er en transmand. Selvom afsløringen altid havde ramt en primær akkord i mig, bragte det i min seneste playthrough en tåre i øjet. Her var en kriger, en loyal ven, og Ally, der stolt var trans og stolt støttet af sin kommandør og hans team. Men han ankom kun til dette tidspunkt efter at have passeret som en mand for at slutte sig til hæren, slippe af med henrettelsen, efter at en healer opdagede sin fødselssex og næsten blev slået som en ‘deserter’. Bull blokerer et slag fra en flail og mister øjet i Krems forsvar, og sammen med tyrens opladere beviser de, at de hver især har modet til at slå ud på egen hånd. Afvikling af sig selv fra kulturelle begrænsninger for, hvordan et liv med formål ser ud, de finder deres egen følelse af opfyldelse og familie, som jeg har gjort.

De mennesker, jeg skærer ud af mit eget liv, tror stadig, at de er venlige, at deres grundlæggende uenighed med min transness er i min bedste interesse. Ligesom Dorian, den vainglorious, hurtig klædte og fabelagtige klædte Tevinter Mage, har jeg droppet de udmattende forsøg på at være nogen, jeg ikke var for familiens skyld. Det gør ondt at skulle kæmpe mod folk, der skal være på din side. Men Dorian hjælper mig med at se, at jeg kan kræve bedre for mig selv – at jeg har ret til min vrede og også til at flytte forbi det. Fordi nogle gange er kærlighed ikke nok. Jeg elsker stadig dem, der ikke accepterer mig som jeg er, som Dorian elsker sin far på trods af den heteroseksuelle livsmodel, han håndhæver på sin søn. Mindre fra en mangel på kærlighed og mere fra benægtelse af, at ændring er en stærk konstant.

"Dragon

(Billedkredit: EA)

“Selvom afsløringen altid havde slået en primær akkord i mig, bragte det i mit seneste playthrough en tåre i mit øje”

Men dette kan tydeligt ses i buen for Cole, den falmende ånd, der drømte om at være en rigtig dreng. Det er altid spændende at tage ham ud for at øge, at høre hans indsigt i den skjulte ømmer, resten af ​​festen har med sig. ”Du tror, ​​at det er at såre er den, du er,” kan han bemærke til Dorian. Jeg har været et offer for det samme, og det kunne også siges for Cole. Hans identitet passer ikke til hans krop, og hans rejse for at integrere andres invaderende følelser er smerteligt relatabel.

Mere end nogensinde før er jeg berørt af Coles visdom ved at være noget ‘andet’ og uden for de fleste menneskers opfattelse af virkeligheden. “Denne verden lærte mig, at ændring betyder at miste dine venner. Men nu ved jeg, at det ikke behøver at være sandt,” siger han. “Jeg har nok selv til at vide, at det, jeg følte, ikke var tåbeligt.” Han minder mig om, at det er mit ansvar at leve det bedste liv, jeg kan fra et sted med integritet. Det er først og fremmest mit job at acceptere mig selv som jeg er. Jeg kan ikke være et eksempel på, hvor vigtigt det er at fortsætte med at lære og vokse, hvis jeg sidder fast i min egen frygt.

Ankre

"Dragon

(Billedkredit: BioWare)

De traumer, disse figurer deler med hinanden, styrker, at vi aldrig er alene, uanset hvad vi har gennemgået eller har brug for at forene os selv. Solas konstruerede sløret over fadeens åndsrealm for at forvise de guder, der myrdede hans ven Mytal fra resten af ​​Thedas. Men ved at gøre det satte han en barriere mellem sine kolleger og deres gamle forbindelse til åndelig kraft og stræber nu efter at rive den ned. Han forbliver adskilt fra resten af ​​figurerne ved arten af ​​sin egen guddom og bliver alligevel ven med inkvisitoren. Så stolt som han er, pryder han Skyhold med fresker, der fortæller historien om inkvisitionen. Han ser ud til at finde trøst ved at dele fade gennem poesiens skønhed gennem poesi. Fra en beslutning, der har såret hans verden, begynder han at dele sig selv med andre igen. Men han tror ikke på sig værdig og vil ikke droppe sin ‘frygtelige ulv’ dække, før han fortryder den skade, han forårsagede.

Centreret omkring inkvisitoren, præget af ankeret, der kan åbne eller lukke tårer i sløret, ændret irreversibelt, hvad enten det er af skæbne eller hændelse, de sår, disse figurer bærer, vil være med dem resten af ​​deres liv. Der er intet og ingen at falde tilbage på, kun den vej foran. Ligesom inkvisitoren føles denne nye sti, jeg befandt mig på, rigtigt, og låser styrke, som jeg aldrig vidste, at jeg havde. Men vægten af ​​det (selvom det ikke er verdens vægt) er stadig tung undertiden på trods af de støttende venner og familie, jeg har.

Disse karakterer, der raser mod dominerende kræfter eller vokser fra at tro, at de ikke er nok, har ændret betydningen af ​​Dragon Age: Inquisition for mig. Når du venter på den kommende kamp, ​​skal du være forberedt på, at alle obligationer fra din fortid skal blive skåret væk, for at udsigten til at ombygge dig selv ubundet fra gamle ankre. Når fjenderne er blevet overvundet, er alt, hvad du vælger, hvad du vælger at gøre, når ingen ser på. Når alt hvad du er ansvarlig over for er dit eget selv – hvad gør du dig selv da?

Leder du efter noget nyt at spille efter Dragon Age: Inkvisition? Hvorfor ikke tjekke vores placering af Bedste Open World Games . Eller du kan finde ud af alt, hvad vi ved hidtil om Dragon Age 4 .

William Cuthbert

    Freelance forfatter

    William er en trans mand, forfatter og heks, der tror på magikken for ethvert skrevet ord. Han skriver for flere magasiner og nyhedswebsteder om mental sundhed, feminisme, LGBTQ+ -spørgsmål, og hvordan disse krydser hinanden med de nørdige ting, han elsker. Når han ikke gør det, spiller han sandsynligvis Dragon Age, tænker på Dragon Age eller taler sin mands øre fra Dragon Age. Det eller læsning af en god bog.

    Frenk Rodriguez
    Frenk Rodriguez
    Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.