Hvor er Fortbyte 13 fundet på et sted gemt med Loading Screen # 2?

Der er nu 100 Fortnite Fortbyte udfordringer for at opdage, der vil låse op hver dag igennem sæson 9. En der allerede er fundet er nummer 13 Forbyte fundet på et sted gemt med Loading Screen # 2. Mens vi endnu ikke har uge 2-skærmbilledet, kan Fortbytes placering allerede findes.

For at finde Loading Screen Forbyte 13 skal du gå til Paradise Palms og kigge efter de dinosaurer.

Når du kommer til Paradise Palms, kig efter bygningen ved siden af ​​vejen. Du bliver nødt til at løbe rundt bag det og kigge ud af en lone portaloo gemt væk bag den. Når du nærmer dig, bør du se prompten for at indsamle Fortbyte 13 pop up. Til forskel fra Forbyte 36 Tilgængelig af Sentinel på Frozen Island behøver du ikke at have noget særligt for at få det.

Hvis du vil, kan du bare samle den så og da. Selvom hvis du vil se det, skal du bare give portaloo et par faste haner med din økse for at afsløre Fortbyte nedenunder. Derefter indsamle det for at krydse den særlige udfordring.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.