Har læser tegneserier gjort mig immun over for Avengers: Endgame sorg?

** ADVARSEL – SPOILERS FOR AVENGERS: ENDGAME FOLLOW **

Jeg var klar til at snuble min vej gennem Avengers: Endgame. Jeg tog endda to pakker væv sammen til min screening. TO. Jeg var klar til smerten. jeg var håber for smerten. Og alligevel holdt jeg det sammen. For at være klar forstår jeg ikke, at jeg var værdig – jeg hylede, jublede jeg, på et tidspunkt befandt jeg mig selv at skrige “hun er på en flyvende hest!”. Men til min overraskelse græd jeg ikke. Måske er jeg bare en kold hård tæve, men da Tony Stark afleverede sin sidste “Jeg er Iron Man” og helt heldigvis ofrede han, følte jeg mig bare en fredelig accept. Dette er ikke min første tegneserie rodeo, og døende er simpelthen hvad superhærter gør.

“Alle er dit yndlingspersonal, indtil dit nye favoritkarakter kommer sammen.” Vi er kedelige dyr. “

Måske har mine år med at læse tegneserier immuniseret mig mod superheroisk død – det er så allestedsnærværende, selv om det næsten aldrig er permanent. Men mere end noget andet har tegneserier lært mig, hvordan man går videre fra fiktive karakterers død. Jeg bawled mine øjne ud, da Ultimate Universe Peter Parker døde, men inden for to eller tre spørgsmål af Miles Morales ‘tur i Spidey-dragt var jeg helt solgt. Peter Parker var en fjern hukommelse. Over i DC, da Barry Allen blev dræbt som The Flash og erstattet af Wally West, blev fansene foruroliget. Et par årtier senere, da DC bragte Barry tilbage og skrev Wally ud af tilværelsen, blev fans igen vredt, så meget, at DC bragte Wally tilbage, og cyklusen for at være en tegneserie læser fortsætter. Alle er dit yndlingspersonal, indtil dit nye favoritkarakter kommer sammen. Vi er kedelige dyr.

Billedkredit: Marvel / Disney

Løbende tegn, forskellige ansigter

Og vi skal være, fordi tegneserier er et mærkeligt landskab – altid skiftende, men i sidste ende altid det samme. Der vil altid være en Batman og en Captain America, det er bare ikke Bruce Wayne og Steve Rogers iført kostumer. Der vil altid være en Iron Man. Jeg mener det delvist i bogstavelig forstand – bare fordi han er død på skærmen, betyder det ikke, at han ikke vil fortsætte med at have eventyr i tegneseriernes sider – og i figurativ forstand. Iron Man’s ånd vil fortsætte. Lyden af ​​et hammer-slående metal over Avengers: Endgame post-credits scene – eller hvad bestod af en – er en påmindelse om, at i tegneserier er der altid en ny person, der venter på at komme ind i en arv rolle. Måske, på skærmen, vil Morgan Stark en dag gøre sin fars rustning. Måske vil Shuri bygge sig selv som en supersuit. Måske vil Riri Williams fra tegneserierne gøre hende på skærmen debut som Ironheart. Dette er tegneserier, folk. Der er altid noget andet at gå videre til.

Hvis du ikke kan gå videre, er tegneserier simpelthen ikke så sjovt. Selvom tegn ikke dør, kan forfattere eller kunstnere afvige fra din favorit tegneserie, og det næste kreative team på bogen kan muligvis ikke krydsse dine kasser. Du kan midlertidigt miste interessen for et tegn, der engang var øverst på din trækliste. Men du kan også opdage, at den nye kreative retning er endnu bedre. De fleste comic book fans har foretrukne eraser – normalt uanset hvor de læste rundt om deres sen teens / tidlige 20s – eller favorit kører det, ligesom klassiske bøger, kan du gå tilbage til tid og tid igen. Men hvis det er alt, hvad du kan lide, og du klager ubarmhjertigt om, hvordan moderne forfattere og kunstnere ødelægger tegneserier, så omskrive Tarantino, kan du ikke rigtig lide tegneserier – du kan bare lide de tegneserier du kan lide.

Billedkredit: Marvel / Disney

At være en tegneserieblæser handler om at være åben for forandring. Historier skal ende – det er den ende, der gør dem gode. Men det betyder ikke, at historien ikke kan starte op igen, på et lidt anderledes sted, fra en lidt anden vinkel, med lidt forskellige tegn. Den anden fordel ved at være en tegneseriefan er, at vi ved, hvor meget der er i Marvel Universet, at filmene ikke engang har ridset overfladen af ​​endnu. Ja, jeg er ked af, at Infinity Saga er forbi. Det var rigtig sjovt. Men jeg er spændt på, hvad der skal komme næste gang. Jeg er klar til at gå videre.

De fleste af de oprindelige Avengers kan være væk, men MCU’en går stadig stærk, den er stadig fyldt med flotte figurer, og har så mange steder at gå efter, både på den lille skærm og den store. Jeg kan være ked af at Caps historie er forbi, mens jeg stadig er begejstret for at se endelig at se Kate Bishop på skærmen. Læsning tegneserier giver mig den fordel.

Derudover har vi stadig Tom Hollands dejlige Spidey, som helt ærligt er alt, hvad vi virkelig har brug for.

Ønsker flere Avengers: Endgame sladder? Hvorfor ikke lytte til vores diskussion om alle de største spørgsmål, der forbliver efter Avengers: Endgame ending under:

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.