Har du prøvet … at sælge din sjæl til guld i det fordybende Sim Blood West?

"Blod (Billedkredit: Hyperstrange)

Blood West ville være en frygtelig forælder, men det er en fantastisk fordybende sim. Du får næppe dine lejer, når det vender dig løs i en ørken -grænse, der kravler med monstre, lidt mere end en rusten øks og revolver til dit navn. Det er en førstepersonsskytte, der er stor på stealth og lys på instruktioner. Brapperhed måles i kugler, dit liv måles i guld, og dø er bare en del af det sjove.

Jeg starter blod vest, som jeg mener at fortsætte: med opmærksomhedsspændet for en due ved en fødevarebane og tilbringe det meste af min tid formodentlig ligner en krabbe, når jeg krænker gå rundt. Du spiller en Gunslinger bragt tilbage til livet af onde ånder, der gerne vil have dig til at returnere deres fordel ved at indsamle forbandede genstande. Jeg blæser enormt taknemmelig for, at jeg kommer til at leve gennem denne rædsel, jeg blæser det meste af mine startpenge på et kort og vælger en tilfældig retning efter at have forladt den korte tutorial.

Der er en købmandslejr mod nord, men en gruppe af udøde dyr, der plodding langs nærliggende fanger mit øje. Jeg planlagde under tutorial og den første frynsegode, jeg købte med mine tre tildelte færdighedspoint, forbedrer monster -tyvegods med 50%, og jeg er ivrig efter at teste det ud. To timer går på et øjeblik, når jeg fortsætter på en hule, en stinket bro, der er beskyttet af dyrere med kasser på hovedet (jeg er ikke sikker på hvorfor), så den lange vej rundt til den købmandsmester. Til sidst ender jeg ved en ødelagt kirke, der skjuler en slags satanisk ritual og et Wendigo, der får to flammende haglgevær fra dine virkelig.

(Hviskende) Jeg er en cowboy, baby

"Blod

(Billedkredit: Hyperstrange)

Stealth er vigtig i blodet vest. Det er limet, der holder blod vest sammen, og jeg vidste, at jeg kunne lide det i det øjeblik, jeg så sin snigmåler. Fjendebevidsthed vokser gradvist, når du er godt skjult, og der er klare indikatorer for, når du er blevet set eller hørt. Du bliver hurtigt plettet, hvis du stemmer rundt eller går ind i en fjendes synslinje, men jeg har fundet stealth -systemet temmelig tilgivende, især efter at have fået en frynsegode, der forbedrer min snigende evne med 25%. Tilgivelse er nøjagtigt, hvad stealth skal være. Fjender er ikke så dumme, at jeg føler mig nedladende, men heller ikke de haukøjede genier, der øjeblikkeligt advarer hele halvkuglen, det andet, de ser min store tå, der stikker ud af dækningen.

"Blod

(Billedkredit: Hyperstrange)

Du har ikke meget helbred, så en retfærdig kamp med selv de svageste monstre hurtigt kan efterlade dig sprøjtet over væggene. Du har pistoler, bestemt, men nogle af monstre gør det også, og nogle af dem kan også skyde flammende kranier, hvilket føles som snyd. Uanset om du bruger kanoner eller buer eller nærkampvåben – spillets Freeform -færdighedstræ har bonusser til alle tre – du vil altid være den, der gør bakholdet. Immersive Sims handler grundlæggende om at skrue op, og Blood West giver dig noget vigningsrum til at skrue op uden øjeblikkeligt at dø.

At fumle stealth -metoden har ført til nogle af mine mest spændende øjeblikke. Jeg har gode minder om at slentre lige ind i kælderen i den førnævnte kirke, idet han tænkte, at der ikke var nogen fjender i nærheden, kun for en conga -linje af fuglemændene og kløede dyr til at springe ud. Jeg trak straks røv tilbage i en tunnel og op ad en stige for at hente de pistol-totende fuglemænd inden for rækkevidde. Efter at have opsuet flere kugler, end de fleste læger ville anbefale, sagde jeg skru den og lobbede den ene pind af dynamit, jeg havde købt tidligere bare i tilfælde af, hurtigt omdannet publikum til en rød pasta og undrede mig over, hvorfor Helvede åbnede jeg ikke med det. Det er klasse-A IMM-SIM-vrøvl, lige der, og jeg vil have mere af det.

Overvej mig fuldt nedsænket

"Blod

(Billedkredit: Hyperstrange)

Stealth er dog ikke obligatorisk, og jeg kan føle mig selv med at blive støt mere Rambo, når jeg opgraderer mine kanoner. Revolvere, rifler og haglgevær af blod vest føler og lyder godt, og kugler er så dyrebare, at du er nødt til at få hvert skud til at tælle. Du kan udstyre et stort våben som en rifle eller en øks plus et lille våben som en revolver eller en kniv, og at bringe det rigtige gear til en kamp gør en stor forskel. Jeg holder normalt to kanoner udstyret – kan ikke være for omhyggelig – men jeg vil ofte trække en øks ud af min beholdning til stealth drab for at redde ammunition. Inventory Management vil føle sig velkendt for Stalker eller Resident Evil-fans, og det er bare detaljeret nok til at gøre plyndring interessant uden at komme ud i ukrudtet som de hyperrealistiske overlevelsesspil, der får mine øjne til at glasere over.

Hvis noget, er Blood West et anti-survival-spil

Hvis noget, er Blood West et anti-survival-spil. Døden er en grundlæggende del af min nye lejekontrakt på Unlife, som en karismatisk udtrykte Totem, så ofte minder mig om. Hver gang du dør, får du en sjælfejl, der sandsynligvis gør noget forfærdeligt. Jeg ved ærligt talt ikke hvad, ikke fordi jeg ikke er død – jeg har det meget – men fordi jeg har indbygget i plyndrende træk, der har givet mig en stabil forsyning med guldmønter, der forhindrer en sjælfejlstykk. Min sjæl har virkelig ikke brug for flere mangler, mange tak, så jeg prøver ikke at gå nogen steder uden en af ​​disse mønter. Dette er en anden cool måde, som min build and play -stil har formet mit playthrough, hvilket er nøjagtigt, hvad jeg vil have fra en fordybende sim.

Jeg er kun et par timer inde, men Blood West er allerede et af de mest lovende spil, jeg har spillet i år. Det er tydeligt, at udvikler Hyperstrange også tager sin damp tidlige adgangsperiode alvorligt. Den seneste opdatering tilføjede nogle velkomne grafikindstillinger plus nogle nye leverandørartikler, der allerede har gemt min bacon, og det nye scenarie, der kommer i en fremtidig patch, lyder godt. Jeg har allerede fået mere end $ 15 sjov ud af det, og jeg er sikker på, at jeg får meget mere, når jeg eksperimenterer med forskellige builds og ruter.

"Austin Austin Wood

Austin freelancerede for dem som PC Gamer, Eurogamer, IGN, Sports Illustrated og mere, mens han afsluttede sin journalistikgrad, og han har været hos GamesRadar+ siden 2019. De har endnu ikke klar over, at hans position som personaleforfatter bare er en dækning til sin karriere-spændende skæbne søjle, og han har holdt Ruse i gang med fokus på nyheder og lejlighedsvis funktion.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.