Greedfall 2: The Dying World føles som Assassin’s Creed 3 møder et BioWare-rollespil, og jeg er allerede spændt på at se, hvor det fører hen

I en tid fyldt med ufatteligt skinnende live-service-spil er der noget betryggende ved lidt gammeldags jank. Kom ind: Greedfall 2. Da jeg ankommer til en gammel bygning i det vestlige Paris, hvor regnen siler ned ad vinduerne på femte sal, tager jeg mine hovedtelefoner på og bliver ført til den fantastiske jungle Teer Fradee. Det er et land fyldt med færdighedstræer, dialogvalg og dårlig AI. Men hvad denne tidlige udgave mangler i finpudsning, opvejer den mere end rigeligt med ambitioner.

Greedfall er skabt af det parisiske studie Spiders og kom i 2020 tilsyneladende ud af ingenting. En spændende blanding af fantastiske dyr, ondskabsfuld magi og ubehageligt autentisk kolonialisme fra det 18. århundrede – og alligevel blev det dystre rollespil mod alle odds et sovende hit. Greedfalls unikke blanding af action-rollespil og dyster questing blev sendt ud i imponerende 2 millioner eksemplarer og ramte en sjælden nerve og var et kærkomment tilbageblik på tidligere tiders pc-spil. Hvis det er første gang, du hører om Greedfall, så frygt ikke; Greedfall 2 er et godt sted at starte.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde alle vores hands-on-rapporter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.