Gossip Girl Reboot annulleret på HBO efter to sæsoner

HBO Max’s Gossip Girl -genstart er blevet annulleret efter to sæsoner.

Showet, udviklet af Joshua Safran, fungerede som både en udvidelse og efterfølger til CW -serien med samme navn med Blake Lively, Leighton Meester og Penn Badgley. Begge iterationer af sladderpige følger en gruppe af teenagere på en privatskole i New York City, der er under social overvågning af en mystisk enhed ved navn ‘Gossip Girl.’

“Vi er meget taknemmelige over for showrunner/udøvende producent Joshua Safran, og udøvende producenter Stephanie Savage og Josh Schwartz for at have bragt os tilbage til Upper East Side og alle skandaler i Constance Billard,” sagde HBO Max i en erklæring. “Selvom vi ikke går videre med en tredje sæson af Gossip Girl, takker vi dem for de lokkende kærlighedstrekanter, beregnet backstabbing og upåklagelig måde, som denne serie bragte til et nyt publikum.”

Den nye rollebesætning inkluderede Jordan Alexander, Whitney Peak, Tavi Gevinson, Eli Brown, Emily Alyn Lind, Thomas Doherty, Evan Mock, Laura Benanti, Savanah Lee Smith, Adam Chanler-Berat, Jason Gotay og Zion Moreno. Michelle Trachtenberg gentog sin rolle, da skurk Georgina Sparks fra det originale CW -show, og Kristen Bell vendte tilbage som fortælleren.

“Det er med de tyngste hjerter, som jeg er nødt til at annoncere Gossip Girl, vil ikke fortsætte på HBO Max,” sagde Safran i en meddelelse til fans torsdag formiddag. “Tak for at se, og jeg håber, du vil stille ind på finalen næste torsdag for at se, hvordan det hele kommer sammen. En stor tak til alle GG -fans over hele verden. Du er grunden til, at vi kom tilbage i den første Sted, og hvem ved, måske grunden til, at vi mødes igen. Meget kærlighed. ”

For mere, se vores liste over de bedste tv -shows gennem tidene.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.