Glem alt om sværd og trolddom, min tid med Shadow of the Erdtree har overbevist mig om, at den bedste vej er ubevæbnet kamp

Shadow of the Erdtree udkommer i slutningen af måneden, men jeg var så heldig at få lov til at spille tre timer af den kommende Elden Ring DLC for nylig som en del af et preview-event. Derfor har jeg allerede valgt mit build, som er helt fokuseret på den nye våbentype: Kampsport. Monk-builds er ikke længere kun til Baldur’s Gate 3, ser det ud til – nu kan du også kaste hænder i Lands Between.

Da jeg fik min forhåndsvisning af DLC’en, var Bandai Namco hurtige til at fortælle, at Shadow of the Erdtree ville komme med et svimlende udvalg af udstyr; over 100 nye våben og otte nye våbentyper blandt dem. En af dem talte straks til mig: Martial Arts, en reel afvigelse fra den klassiske FromSoftware-operationsprocedure. Det er sjældent i Soulsborne-spil, at man går ind i en kamp uden at have hænderne fulde – enten med hærdet stål eller arktisk ild. Men sådan er det ikke længere.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker dybt ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde hele vores dækning.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.