Født ud af en pandemi, forfinet gennem refleksion: Gears of War: E-Day er en chance for The Coalition til at genfinde ånden fra Gears og “rive en masse s* op”.

Det er sjovt, hvordan livet nogle gange fungerer. Jeg sidder over for Rod Fergusson efter Xbox Games Showcase, og Diablo-franchisens general manager klager over, at lyden fra et tilstødende rum er øredøvende. Vi mødtes i 2019, dengang Fergusson havde ansvaret for at lede produktionen af Gears 5 – den kreative direktør krævede, at lyden i en ny gameplay-trailer skulle forstærkes, så jeg kunne mærke handlingen i mine knogler. Vi taler sammen nu, så han tilsyneladende kan afsløre detaljer om Diablo 4: Vessel of Hatred, men der skulle ikke meget til for at få ham til at reflektere over betydningen af Gears of War: E-Day – for Gears, for The Coalition og for de spillere, der febrilsk genser afsløringstraileren.

“Jeg tænkte på alt det, da jeg gjorde mig klar til at se Xbox Games Showcase,” fortæller han mig og viser mig Crimson Omen-tatoveringen, der er foreviget på hans biceps. “E-Day er det tiende Gears of War-spil. Jeg har været kreativt involveret i alle de foregående ni, så dette er det første, jeg ikke har haft noget at gøre med. Jeg vidste ikke engang, at det skulle være E-Day. Jeg troede, at jeg havde gode ideer til, hvordan Gears 6 skulle være, og hvordan trilogien skulle afsluttes, så jeg ville gerne se, hvordan de ville gøre det … men jeg elsker det, de gør.”

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde alle vores hands-on-rapporter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.