Far Cry 6 længde forklaret, og hvor lang tid det tager at afslutte spillet

"Far (Billedkredit: Ubisoft)

Hvis du undrer dig over Far Cry 6 -længden, og hvor lang tid det vil tage at slå, så har vi spillet det, kan det fylde dig med, hvor lang tid det tager at afslutte. Det er et indlæst spørgsmål til en vis grad, for i et spil med fiskeri, jagt, væddeløb, skattejagt, udfordringer og masser mere – oven på en hovedmission og mange sidemissioner – er der hvor lang tid et stykke snorstemning til definitivt at kategorisere hvor lang Far Cry 6 -længden egentlig er. Men vi prøver alligevel, så her går vi …

Hvor lang er Far Cry 6, tid til at slå, længde og mere

"Far

(Billedkredit: Ubisoft)

Der er naturligvis masser, du kan gøre i Far Cry 6, så hvor lang tid det tager at slå den, og den samlede Far Cry 6 -længde afhænger helt af, hvor meget du gør, og hvor meget du fokuserer på historien. Men det er et stort spil, uanset hvilken måde du beslutter dig for at gribe det an. Hvis du beslutter dig for virkelig at bore dig ind i historien, undgå al jagt og fiskeri og andre sideaktiviteter, udfør kun et par sidemissioner og ting som specifikke kontrolpunkter, så kigger du stadig på godt 40+ timer for at afslutte spillet.

Til en vis sammenligning har jeg spillet en masse side -ting, jongleret med flere historietråde på én gang og ryddet alle mine lavere niveau -missioner inden jeg skubber videre. Jeg er omkring 30+ timer i og ikke i nærheden af ​​slutningen. Jeg har kun taget en af ​​de vigtigste onde ned, og halvdelen af ​​mit kort er i øjeblikket uudforsket, så jeg er ikke engang halvvejs igennem. Og det er også med mig, der ikke rører nogen af ​​jagten eller racerløbet. Alt, hvad jeg har foretaget mig, er sidemissioner, skattejagter, baser, checkpoints og så videre. Jeg formoder, at jeg med den hastighed, jeg spiller, let når 50-60 timer før kreditterne. Og for at være klar, er det med mig, der helt ignorerer to store aktiviteter i spillet. Hvis du ville 100% ting, ville du let nudge 70-80 eller flere timer.

Far Cry 6 tips | Far Cry 6 Amigos | Far Cry 6 hemmelige slutning | Far Cry 6 -kort | Far Cry 6 mystisk nøgle og låst kiste | Far Cry 6 wingsuit | Far Cry 6 bedste Supremo- og Resolver -våben | Sådan låser du op for Far Cry 6 forudbestillingsbonusser og DLC ​​ | Far Cry 6 Triada Blessings Relics | Far Cry 6 krudt | Far Cry 6 co op | Far Cry 6 tredje person