Får du en PS5 i julegave? Her er det tilbehør, jeg ikke kan leve uden

Boxing Day-salget er over os, og det kan være den perfekte måde for dig at opgradere den PS5, som julemanden så venligt har leveret til dig. Ud af æsken er PlayStation 5 imponerende nok – jeg kan personligt anbefale at afprøve Astro’s Playroom og de fantastiske funktioner i DualSense – det er stadig et must for alle efter opsætningen.

Når det er sagt, vil der altid være måder at opgradere din konsol på, så den passer til dine behov. Heldigvis er det bedste PS5-tilbehør her for at gøre netop det. Hvis du allerede er begyndt at downloade alle spil i PS Plus-biblioteket, vil du måske snart opdage, at du har brug for mere lagerplads. Hvis du spiller konkurrencespil online, kan en pro-controller med bagknapper hjælpe med at lukke hullet mellem dig og dine rivaler. Hvis du har en uge eller to mere fri fra arbejde, og du planlægger at speedrunne Marvel’s Spider-Man 2, efter at alle andre, du bor sammen med, er gået i seng, vil et headset give dig mulighed for at nyde Tempest 3D-lyden i fred.

Helt ærligt, så er der næsten for mange valgmuligheder, når man skal købe disse tre stykker tilbehør. Jeg har testet og anmeldt masser af dem i år, så jeg kan med en vis sikkerhed sige, at du er forkælet med valgmuligheder. Så som min sene julegave til dig vil jeg gennemgå det PS5-tilbehør, jeg ikke kunne leve uden. Jeg har beskrevet dem, jeg bruger i min opsætning hver dag (samt nogle alternativer) for at gøre din jagt gennem Boxing Day-salget lidt lettere.

Billede 1 af 3(Billedkredit: Future / Duncan Robertson)(Billedkredit: Future / Duncan Robertson)(Billedkredit: Future / Duncan Robertson)

Samsung 990 Pro

Den bedste PS5 SSD til ren hastighed

Vores ekspertanmeldelse:

Specifikationer

Kapacitet: op til 2TBInterface: PCIe Gen 4.0 x4Læse-/skrivehastighed: 7.462 / 6.877 MB/sRandom læse-/skrivehastigheder: 1,2M IOPS / 1,5M IOPSGaranti: 5 år Dagens bedste tilbudSe hos AmazonSe hos EbuyerSe hos EE Store

Grunde til at købe

+Maksimerer PCIe 4.0-protokollen + Fremragende skriveudholdenhed + Ser endelig rabatter

Grunde til at undgå

-4K tilfældig ydelse er en smule skuffende-Kan stadig være ret dyr – Konkurrenterne er lige så gode

Du bliver måske glad for at høre, at hvis du tager bagpladen af din PS5, er der en M.2-slot, du kan bruge til at skubbe en hurtig NVMe SSD ind. Det er dem, der bruges i moderne gaming-pc’er, så de kan sagtens følge med konsollens interne drev.

Samsung 990 Pro er uden tvivl en af de bedste PS5-SSD’er, man kan købe for penge. Den er ganske vist ikke den billigste, men for den ydelse, den giver dig, er den værd at bruge penge på. Fra i år er der endda en 4TB-model, så du behøver stort set ikke at tænke på at købe en SSD igen før næste konsolgeneration.

Disse SSD’er kan leveres med eller uden en heatsink, og uanset om du ender med at vælge dette drev eller et andet, skal du sørge for at få en heatsink på den ene eller den anden måde. Jeg har listet et billigere drev og min foretrukne separate heatsink til dig nedenfor, hvis du har brug for nogle anbefalinger. Heatsinks er små puder, der ligger hen over overfladen på et drev som dette for at holde det køligt og ubeskadiget, mens det zipper dine filer her, der og alle vegne.

Uanset hvad er Samsungs 990 Pro en af de bedste SSD’er til gaming. Faktisk er den så god, at jeg på nuværende tidspunkt knap nok bruger konsollens interne drev. Så god er den virkelig.

Et billigere alternativ: Samsung 980 Pro

Den tidligere model er stadig rigtig god for pengene. Den giver dig ikke helt de samme hastigheder og har ikke den samme stilfulde integrerede heatsink, men det er stadig en af de bedste gaming-SSD’er, du kan finde på hylderne. Da den er lidt ældre, vil du sandsynligvis også kunne finde den billigere.

USA: Amazon | Newegg | Best Buy
Storbritannien: Amazon | Currys | Argos

Se tilbud

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.