Ethan Hawke siger, at hans Moon Knight -karakter introduktion var hans idé

"Ethan (Billedkredit: Marvel Studios)

Ethan Hawke har afsløret, at hans Moon Knight -karakters åbningsscene var hans idé.

Hawke spiller antagonisten i Marvel -serien, kultleder Arthur Harrow. Den allerførste scene i afsnit 1 introducerer os for ham, og vi ser Harrow bryde et glas med sin sukkerrør, før vi sætter skårene inde i hans sandaler.

“Denne [scene] sprang virkelig ud af min fantasi og vores samtaler,” fortalte Hawke til Variety (åbner i en ny fane). “Når du læser en tegneserie, har nogle af siderne otte tegninger, nogle af dem har 16, nogle har fire, og så nu og da vil de give som skurken en tegning på fuld side. Jeg spurgte fortsat Forfattere og instruktører, hvis det var en tegneserie, hvad ville hans tegning på fuld side være? Og de var, ‘Hvordan tror du, det var?’

”Jeg begyndte virkelig at meditere over det, og jeg begyndte selv. Fordi vi alle har synd, og ideen om, at nogen er fri for synd, er ikke rigtig mulig, hvis du er menneskelig. Og så med selvhat og vending indad, havde jeg dette billede af ham, der lytter til en salme, mens Han lagde brudt glas i skoene, at han gemte sig for andre mennesker. ”

Hawke bekræftede imidlertid, at han ikke valgte en metodetilgang til denne scene: “Det er bare slikglas – det bliver til sand ret hurtigt, så mine fødder er okay,” tilføjede han. “Jeg gik ikke fuld Daniel Day-Lewis og skar bunden af ​​mine fødder.”

Moon Knight streamer i øjeblikket på Disney Plus, med nye episoder, der udsendes ugentligt. Hvis du ikke allerede er, skal du abonnere på Disney Plus her (åbnes i en ny fane). For mere om Moon Knight, se vores interviews med seriestjerner Oscar Isaac og May Calamawy.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.