Elden Ring-spiller undrer sig over, hvordan nogen kan lide rollespillet efter ved et uheld at have spillet hard mode i en måned: “Jeg vidste ikke, at der var forskellige carry loads”

Reddit-brugeren Legendarygap befandt sig i et dilemma efter at have prøvet Elden Ring. De havde spillet og elsket Sekiro, deres første FromSoftware-spil, og alle sagde, at Elden Ring var det bedste af det bedste. Men fra deres synspunkt føltes det forfærdeligt at spille. Det var først en måned senere, at de endelig lærte om RPG’ens equip load-system og indså, at de utilsigtet havde spillet med det absolut værste dodge roll hele tiden.

“Jeg hentede Elden Ring som det næste, fordi jeg havde hørt, at det var fantastisk. Jeg begyndte at spille og havde det elendigt. Spillet føltes ekstremt svært, og jeg kunne ikke finde ud af, hvad jeg gjorde forkert,” sagde de i et Reddit-indlæg, hvor de beklagede, at de havde spillet på “hard mode” i en måned. “Det tog mig omkring en uge endelig at slå Margit the Fell Omen, og [jeg] havde en lignende oplevelse med andre tidlige bosser.”

De forklarer, at “da jeg startede, slog jeg Tree Sentinel (efter to timer, hvor jeg ikke havde lavet andet end det) og samlede det våben op, han tabte. Det viste sig, at den forbandede tingest er supertung, så fra det tidspunkt havde jeg spillet spillet, mens jeg var superfed. Jeg kunne ikke forstå, hvorfor alle elskede det her spil så meget, men efter at have opdaget det her, kan jeg faktisk også lide det nu!”

Spillede ved et uheld på hard mode i en måned fra r/Eldenring

Jeg kan godt se, hvorfor det ikke er sjovt at spille Elden Ring. Det tunge dodge roll tager ikke bare meget længere tid, det giver også langt færre invincibility frames end normale eller lette rolls. Det gør den nærmest ubrugelig; selv hvis det lykkes dig at rulle igennem et angreb, er du sikker på at blive ramt af et opfølgende angreb, før du overhovedet når at rejse dig op.

På et eller andet tidspunkt i den nådesløse induktionsproces i Souls-spil har vi alle følt os som den største taber nogensinde. Jeg har selv gode minder om, at jeg fuldstændig misforstod det originale Dark Souls’ magiske system og tog den værst tænkelige rute gennem åbningsområderne.

Jeg går ud fra, at hvis du kun tænker på Sekiro, så er udstyrsmængden ikke et problem, men det er stadig en legendarisk forglemmelse at lave i en måned. Jeg kontaktede Legendarygap for at tale om deres smerteligt relaterbare oplevelse, og de siger, at de nyder Elden Ring meget mere nu.

Elden Ring

(Billedkredit: FromSoftware)

“Det er omkring en uge siden, jeg slukkede for hard mode,” begynder Legendarygap. “Jeg har spillet en hel del. Jeg arbejder hjemmefra, så når jeg holder pause, spiller jeg Elden Ring.

“Den måde, jeg opdagede, at equip load betød noget, var, da jeg så LilAggy speedrune spillet på YouTube. Han sagde noget i retning af: “Ved du, hvad der ville være vanvittigt? At prøve at klare denne udfordring med fuld udrustning”. Jeg fik et That’s So Raven-øjeblik og slog op i en begyndervejledning, lærte om equip load-tingene og tjekkede min inventory. Og jeg var godt nok tung.

“Jeg endte også med at lære om Spirit Call Bell og indså, at jeg også var gået glip af den, hvilket også gjorde det meget, meget lettere. Men ja, da jeg fandt ud af det, føltes det, som om alle neuroner i min abehjerne begyndte at skyde.”

På forbløffende vis lykkedes det Legendarygap at besejre flere bosser i den måned, de tilbragte med træningsvægte spændt fast på kroppen. De siger, at de kom forbi Margit, Godrick, Ancient Hero of Zamor, Scaly Misbegotten og den meget memede dungeon Watchdog. Det er en imponerende præstation på sin egen uheldige måde.

Spil som Dark Souls - Sekiro

(Billedkreditering: Activision)

Jeg er også fascineret af deres erfaring med Elden Ring som en tidligere Sekiro-only Souls-spiller. Jeg har talt med mange Elden Ring-spillere. Entusiaster som Bushy, der trives med at slå spillet med absurde builds og begrænsninger. Community-helte som Let Me Solo Her og Let Me Solo Them, der er elsket for deres co-op-indsats. Skildpadde-cosplayere, der bare gerne vil gå en tur online. Men jeg tror ikke, jeg nogensinde har mødt nogen med præcis denne historie med FromSoftwares spil.

“Det går meget bedre nu,” siger Legendarygap om deres nu lettede gennemspilning. “Jeg er ved at bygge en samurai-figur til ære for Sekiro. Jeg prøver at få min udholdenhed op, så jeg kan bære store våben. Jeg leger også med at bruge parade, som er meget sværere end Sekiros paradesystem. Man skal være meget mere præcis, men det har været sjovt at bruge en blanding af parade og undvigelse. Jeg har lige slået Rennala i dag, men jeg bruger meget mere tid på at udforske og gå hvor som helst hen.

“Jeg har også lært, at det er det, der gør spillet så godt. Jeg synes, at kampene føles meget mere polerede og tilfredsstillende i Sekiro. Det er nok mit yndlingsspil nogensinde. Det har så meget genspilningsværdi for mig, fordi kampene er så gode. Elden Ring er virkelig fantastisk, hvad angår udforskning, og det er vildt, hvor meget der er at lave. Jeg elsker også soundtracket til nogle af bosserne i det, de er fantastiske.”

Et andet sted har en Elden Ring-masochist pyntet sig med debuffs for med vilje at blive skudt ned i PvP.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.