Elden Ring’s Demigods er trods alt ikke opkaldt efter George R.R. Martin

"Elden (Billedkredit: Fra software)

Det viser sig, at Elden Ring ikke skjuler George R.R. Martins initialer.

Sidste uge viste det sig, at hele Elden Ring’s vigtigste guder og demigoder har navne, der begynder med enten G, R eller M. Dette førte til spekulationer om, at George R.R. Martin brugte sine initialer for at navngive disse figurer, men det ser nu ud til, at dette er ikke ‘ t sagen.

I et blogindlæg (åbner i New Tab) har forfatteren bekræftet, at rygtet er falsk og synes helt overrasket over, at dette var et talepunkt i første omgang. ”Dette var nyheder for mig,” siger Martin.

“Jeg har skrevet og udgivet historier siden 1971, og jeg formoder, at jeg har givet karakternavne, der begynder med R og G og M siden starten. Sammen med de andre treogtyve bogstaver i alfabetet Er hård, især da en sang med is og ild bruger så mange af dem, og jeg er glad for at give familiemedlemmer og lukke kinnavne, der har noget til fælles … men virkelig, hvorfor skulle jeg skjule mit navn inde i spillet? Mit navn er lige der på spillet som en af ​​skaberne. ”

Martin roser derefter FromSoftware -titlen og siger, at den ikke har brug for historier som denne, når spillet allerede er så interessant. Han skriver, “Hej, Elden Ring er spændende nok, ikke nødvendigt at sammensætte ting.”

George R.R. Martin skrev Mythos for Elden Ring og har været komplementær for spillet siden dens frigivelse tilskriver “næsten al æren” for Elden Ring’s succes til Miyazaki og hans team.

Leder du efter et Souls -spil med The Spirit of Legend of Zelda? Læs vores tanker om den søde elden ring, tunika.

Anne-Marie Coyle

  • (åbner i ny fane)

Freelance forfatter

Oprindeligt fra Irland flyttede jeg til Storbritannien i 2014 for at forfølge en spiljournalistik og PR -grad ved Staffordshire University. Derefter har jeg freelanced for Gamesmaster, Games TM, Official PlayStation Magazine og for nylig Play og Games Radar. Min kærlighed til spil sprang fra med succes at besejre den første Goomba i Super Mario Bros på NES. I disse dage er PlayStation min marmelade. Når jeg ikke spil eller skrivning, kan jeg normalt blive fundet at skure Internettet for noget Tomb Raider relateret til at tilføje til min Control Memorabilia Collection.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.