Elden Ring Fomo har forvandlet mig til en Dark Souls Convert

"Mørke (Billedkredit: FromSoftware)

Som stort set alle andre lige nu, er jeg fortrolig af Elden Ring. FromSoftwares seneste er en utrolig præstation, en spredt, hjemsøgt smuk verden fyldt med studiets ikoniske fjendedesign og formet af dens signatur-kampens bedste i klassen. Det vil være en grundpille i GOTY-diskussioner, og dens indflydelse synes sandsynligvis at mærkes på tværs af den næste generation af Open-World RPG-design. Problemet er, at jeg faktisk ikke har spillet det endnu.

Faktisk har jeg aldrig rigtig spillet et Souls -spil overhovedet. Min viden om serien kommer fra den encyklopædiske viden om et par af mine venner, men mit eneste tidligere forsøg på Dark Souls fizzled ud efter et par timer. Efter at have bedt en Soulsborne -veteran om at hjælpe mig med Bell Gargoyle -bosskampen, tog deres øjeblikkelige succes vinden ud af mine sejl, og til sidst gav jeg op for godt et sted i Darkroot -bassinet.

Det var for fem år siden, og endda frigivelsen af ​​Sekiro: Shadows die to gange var ikke nok til at genoplive min interesse i Fromsofts output. Det har taget vanvidden omkring Elden Ring for at gøre det, men efter at have aldrig rigtig testet min tilknytning til en sjæle, var jeg uærlig med at bruge $ 60 på en massiv åben verden, som jeg ikke vidste, om jeg ville nyde. Så for at teste min mettle besluttede jeg at tage endnu et løb på Dark Souls.

Parat til at dø

"Elden

(Billedkredit: Fra software)

Mit første forsøg betød, at jeg vidste, hvad jeg kunne forvente af de første par timer, så jeg var godt forberedt på de få kampe. Det, jeg ikke forventede, var, i hvilket omfang de originale Dark Souls viser sin alder. Det er ikke hjulpet af det faktum, at jeg spiller 2012’s forberedelse til at dø udgave snarere end 2018’s Dark Souls remasteret, men det er også et tegn på, hvor langt fra Soft er kommet. Mellem Dark Souls 3, Sekiro og nu Elden Ring er Soulsborne blevet en genre defineret af handling, der føles glat og hurtigt tempo, et ry, som selv Bluepoints Demon Souls Remaster for PS5 har tilføjet til.

I modsætning hertil føles Dark Souls langsommere og mere metodisk; Dodge-rolling kræver præcision, ikke kaotisk knapspamming; Fjendeangreb er ofte hurtige og smertefulde, men staggere er brutale. Selv Estus -kolbe -animationen ser ud til at tage en alder at gennemføre sammenlignet med mere moderne alternativer. Selve spillet er ikke anderledes end, hvordan det altid har været, men dets efterfølgere har ændret spillereglerne markant over tid.

Resultatet af dette skift betyder imidlertid, at jeg opdager, at min forståelse af hele serien er dybt forkert placeret. Knoglerne er måske lidt knirkende efter moderne standarder, men indtil videre synes Dark Souls faktisk ikke at være særlig hård . Det er et spil, der straffer hubris og skødesløshed, og som beder om, at du lærer af dine fejl og tilpasser sig hurtigt til dine omgivelser, men hvis du kan operere inden for disse grænser, er det overraskende tilgivende. Rejser for at genvinde dine sjæle efter døden er for lange for min smag, men heldigvis er jeg sjældent nødt til at gøre min vej helt tilbage til en bosskamp. Taurus Demon gik ned første gang. Bell Gargoyles fulgte efter på mit andet forsøg. Moonlight Butterfly og Capra Demon tog tre forsøg, men Gaping Dragon var nede i to.

Dette gør mig ikke til en slags nyudviklet Dark Souls Prodigy, men det er en fascinerende revurdering af en serie, som jeg semi-konnusisk styrede fri for som et resultat af, hvad jeg troede var overvældende, straffende, ‘git gud’ Gameplay. Noget af det er der allerede, og jeg værdsætter, at jeg har fået en lang vej og nogle virkelig berygtede chefer at gå, men når jeg går ind i Blighttown, føler jeg mig overbevist om, at jeg er i dette i det lange løb. Elden Ring kalder måske, men indtil videre er det Lordran, ikke landene mellem, det er min nye besættelse.

elden ring tip | elden ringklasser | Elden Ring kernen | elden ring PS4 og PS5 sammenligning | Sådan får jeg Elden Ring Horse | Elden Ring Rune Farming Locations | Elden Ring stævning | elden ringstatistik forklaret | Elden Ring Great Runes and Rune Arc Farming | hvordan man niveauer i Elden Ring | elden ringkortfragmenter | elden ring respec og larvestårer | elden ringhandlere | elden ring gyldne frø

"Ali Ali JonesNews redaktør

Jeg er GamesRadars nyhedsredaktør og arbejder med teamet for at levere brud på nyheder fra hele branchen. Jeg startede min journalistiske karriere, mens jeg fik min grad i engelsk litteratur på University of Warwick, hvor jeg også arbejdede som spilredaktør i studentavisen, vildsvinet. Siden da har jeg kørt nyhedssektionerne på PCGAMESN og Kotaku UK, og bidrog også regelmæssigt til PC Gamer. Som du måske kan fortælle, er PC min platform, du vælger, så du kan regelmæssigt finde mig til at spille League of Legends eller Steams seneste indie -hit.