Efter næsten 400 timer med Elden Ring har jeg fundet actionrollespillets sværeste fjende – en uskyldig, tilfældig teleporterende ridder, som du måske helt har overset…

I Elden Ring har jeg slået de bedste af de bedste. Jeg har besejret Dragonlord Placidusax, slagtet Starscourge Rahdan, tævet Elden Beast og myrdet Malenia, Blade of Miquella. I løbet af flere gennemspilninger og en håndfuld profiler har jeg brugt næsten 400 timer på at gennemstrejfe The Lands Between – fra dets højeste tinder til dets Blighttown-lignende indvolde – finkæmme hjørnerne af dets vidtstrakte oververden, tale med dets finurlige NPC’er og lægge de onde væsner, der forfølger både græsstepperne og garnisonerne, øde.

Jeg vil ikke blæse for højt på min egen Envoy’s Horn, men med en meget omhyggelig trolddomsrutine og min +17 Cold Morning Star spidse kølle i hånden er jeg lidt af en badass. En hård negl, ganske vist, som ikke er bange for at blive ydmyget. Bare spørg den tilfældige forviste ridder i Castle Sol, som sparkede mig i røven med mere kraft end Ildkæmpens grydelågsslag. Bortset fra de store bosser tror jeg ikke, at jeg er stødt på en hårdere nærkampsmodstander i al min tid med Elden Ring indtil videre – en, som jeg endnu ikke har besejret uden at bruge magi på afstand.

Forvent det uventede

Elden Ring

(Billedkredit: FromSoftware)ET ANDET Blik

Dark Souls 2

(Billedkreditering: FromSoftware)

Elden Rings mest absurde steder har hjulpet mig med at sætte pris på Dark Souls 2’s mest omstridte funktion.

For mig er denne opdagelse både en velsignelse og en forbandelse. Forbandelsen er at sige det åbenlyse: Denne ansigtsløse forviste ridder er et totalt mareridt, som på nuværende tidspunkt har serveret You Died-skærmen for mig flere gange, end jeg har fået varm aftensmad. Jeg kan ikke slå den i nærkamp, uanset hvor mange gange jeg dukker mig og ruller og slår, dens moveset giver kun det mindste vindue til at komme videre, og indtil videre har jeg ikke formået at opbygge nogen form for momentum. Under en særlig tæt kamp var jeg i stand til at tvinge lidt afstand mellem os, før jeg udførte tunge springangreb – men efter et eller to vellykkede forsøg opdagede jeg, at svinet kan teleportere og øjeblikkeligt ophæve det åbne rum på et øjeblik.

Som nævnt ovenfor befinder denne forviste ridder sig i Castle Sol, nord for kortet i Mountaintops of the Giants, for alle, der har lyst til at prøve det selv. For at få adgang til truslen skal du have besejret zonens kommandør Niall, hvis 15.541 HP, 117 forsvar og 90 standpunkter ikke er noget at råbe hurra for. I tidens løb har jeg set forskellige kommentatorer beskrive denne valgfri store boss som en af de sværeste, men min trolddomsprægede tilgang fik ham ret hurtigt ned på jorden – jeg slugte en Flask of Wondrous Physik blandet med en Hidden Cerulean Tear og en almindelig Cerulean Tear, kastede Terra Magica og skød Comet Azur i smadder. Niall er stærk, men langsom, så opsætningen af denne rutine fungerer godt, hvis du går i gang, så snart du kommer ind i boss-arenaen.

Når du har nakket Niall, skal du gemme ved Church of the Eclipse Site of Grace, gå gennem selve kirken med det røde tæppe, dreje til venstre ved alteret, dreje til højre før en stentrappe og følge bygningens form, indtil du når en stige. Klatr op ad den, dræb to forviste ridderbueskytter, følg borgvoldens form, indtil du når endnu en nedadgående stige, og se, her står den værste af mine nuværende Elden Ring-playthroughs med ryggen til dig, indtil han er aggro’et. De røde øjne, det umulige sværdspil, styrken, teleporteringen, You Died igen og igen (og igen). Det er bare for meget.

Elden Ring

(Billedkredit: FromSoftware)

“Og hvis alt det er forbandelsen, hvad er så velsignelsen?”

Og hvis alt det er forbandelsen, hvad er så velsignelsen? Netop det faktum, at et af Elden Rings mest usandsynlige, mest harmløse og mest solide fjendemøder er gemt væk i den nordlige del af kortet efter en valgfri bosskamp, som du måske aldrig opdager. Det er det smukke ved Elden Ring og et af dets mest elskværdige træk – at jeg kan have brugt næsten 400 timer på FromSoftwares action-RPG og tilsyneladende har set alt, hvad det har at byde på, og alligevel er der en helt tilfældig, ansigtsløs fjende i verden, som er sværere end et Nokron-kistesøm. Der er næsten helt sikkert en historie, der underbygger placeringen af denne ridder, og/eller hvorfor mødet er så udfordrende, men selv hvis det er tilfældet, elsker jeg stadig det faktum, at man kan gå helt glip af det.

Det er små opdagelser som denne, der får mig til at blive ved med at spille Elden Ring. Jeg er lige så desperat efter at høre og se mere af den længe ventede Shadow of the Erdtree DLC – som sikkert kommer på et tidspunkt i år, ikke? – men i mellemtiden er det faktum, at der stadig er nogle facetter af grundspillet, som jeg endnu ikke har opdaget, ikke bare spændende, men også nervepirrende. Hvor mange flere brutalt overmægtige forviste riddere eller lignende gemmer sig i de mellemliggende lande, som jeg endnu ikke er stødt på? Og hvis de er bygget som netop denne fjende, har jeg så overhovedet lyst til at møde dem?

Svaret på det er: Selvfølgelig vil jeg det. Jeg vil også gerne slå denne forviste ridder i en-mod-en nærkamp, men da jeg kæmper så meget, er jeg ikke bange for at smelte hans røv med magi. Nu er du død, tilfældige rødøjede skurk. Nu er du død.

Her er nogle spil som Elden Ring, du kan spille, mens du venter på Shadow of the Erdtree DLC.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.