Du kan nu kæmpe som WWE-superstjerner The Rock og Becky Lynch i Brawlhalla \ n

(Billedkredit: Ubisoft)

Ubisofts arenakæmper Brawlhalla vil spille WWE-superstjerner som spillbare kæmpere i en Epic Crossover, der fejrer den kommende WWE SummerSlam-begivenhed. Samarbejdet giver dig mulighed for at købe Dwayne “The Rock” Johnson, Becky Lynch, John Cena og Xavier Woods til 300 Mammoth-mønter hver, som alle har signaturangreb, der henviser til deres karakterer i WWE.

Brawlhallas Epic Crossover-begivenheder tilbyder begrænsede tidspersoner, der kan købes som skind til erstatning for eksisterende Brawlhalla-krigere. Pressemeddelelsen til WWE SummerSlam episke crossover giver os flere detaljer:

Arrangementet tilbyder også en splinterny spiltilstand kaldet Brawldown, som inkluderer en wrestlingring med WWE-tema, borde, du kan bryde, og seje rebbevægelser. Overvej mig meget, meget interesseret.

Brawlhalla er et gratis-til-spil-spil, der kan downloades på pc, macOS, PlayStation 4, Xbox One og Nintendo Switch. Crossover-begivenheden starter den 8. august, men WWE Superstar Epic Crossover-skind vil være tilgængelige til køb, selv efter SummerSlam-begivenheden er afsluttet.

Hvis din bankkonto mangler, men du higer efter nye spil, kan du se vores liste over de 25 bedste gratis spil, der skal spilles nu. Din tegnebog takker os.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.