Drengene sæson 3 er så “underlig”, at Chase Crawford er bekymret for, at han måske ikke fungerer igen

"Chase (Billedkredit: Amazon Studios)

Drengene er kendt for sine outlandske og skøre plotpoint, men den kommende tredje sæson havde angiveligt Star Chase Crawford, der stillede spørgsmålstegn ved, om han ville arbejde igen.

“Jeg kan ikke give for meget væk,” fortalte Crawford til EW (åbner i New Tab) på dette års SXSW -festival. Han fortalte dog publikationen, at “det er underligt.”

“Jeg kan huske, at jeg læste det [i scriptet], og du sendte mig en sms. Og jeg må finde det, men jeg tror, ​​det var noget i retning af, ‘Jeg ved ikke, hvordan jeg vil være i stand til at arbejde Herefter sagde ‘Crawfords medstjerne Jensen Ackles, der er klar til at spille soldat dreng i sæson 3.

”Jeg tror, ​​jeg sendte det,” bekræftede Crawford.

Drengene følger en gruppe af årvågenheder, når de påtager sig de syv, korrupte superhelte, der er tjene penge på, at virksomheden Vought International, der misbruger deres beføjelser. Crawford spiller Kevin Moskowitz, alias the Deep, et medlem af de syv, der har evnen til at kommunikere med akvatisk liv og indånde under vand. Serien spiller også Karl Urban, Jack Quaid, Anthony Starr og Erin Moriarty.

Der er heller ikke noget, der stopper dette univers, ser det ud til. Et spin-off-sæt i USA ‘kun college udelukkende til unge voksne superhelte (og kørt af Vought International) er i øjeblikket i værkerne, og en animeret antologi-spin-off, Boys Presents: Diabolical, Ankom på Prime Video tidligere i år .

Drengene sæson 3 har premiere den 3. juni. I mellemtiden kan du tjekke vores liste over de bedste shows på Amazon Prime -video, som du kan se lige nu.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.