Doom: The Dark Ages introducerer store ændringer i kampene, fordi id Software nåede frem til en central erkendelse: “Hvert projektil betød noget i det originale Doom”

Doom: The Dark Ages er ikke en fortsættelse af det blodige blodbad i Doom Eternal, det er en tilbagevenden til fortiden – bogstaveligt og åndeligt. Udvikleren id Software lancerer en forhistorie til sin moderne serie af Doom-spil, som tager os tilbage til en tid, hvor Slayer blev brugt som gudernes og kongernes ultimative supervåben. Det lyder metal as fuck, og det er den perfekte ramme for en serie, der var ved at løbe tør for helvede at udslette.

Sagen er, at id Software ikke er landet i denne middelalderlige krig mod helvede af bekvemmelighed, men af et behov for at ændre spillets grundprincipper. For at vende tilbage til det sted, hvor Doom blev en legende for to årtier siden. “Ved starten af hver udviklingscyklus spiller jeg det originale Doom igen og får holdet til at spille det. Jeg indså, at vi stadig ikke havde ramt plet”, siger kreativ direktør Hugo Martin. Og det var her, Doom: The Dark Ages blev født.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde alle vores hands-on-rapporter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.