District 9 direktør Neill Blomkamp arbejder på noget for Anthem

Neill Blomkamp – manden bag film District 9, Elysium, Chappie og de eksperimentelle havre Studios – arbejder sammen med EA og Bioware om noget til Anthem. Han tweeted et billede af en Javelin exosuit, hvilket tyder på et slags filmprojekt at slutte med Anthem-udgivelsen den 22. februar.

Har arbejdet på noget nyt. Virkelig begejstret for at dele det snart! #anthemgame pic.twitter.com/5SxlTO6W1iFebruary 11, 2019

Jeg ville forvente at se en lancerings trailer på live-action-stil, der ligner den, som King Vik-Roberts-skuespiller King Kong: Skull Island gjorde for Destiny 2.

Blomkamp gav også sin velsignelse til noget Apex: Legends spillere har taget til sociale medier for at dele: anmodninger om et Chappie udseende i kampen royale spil. Fans har bemærket ligheden med et af spillets legender, Pathfinder, og det ser ud til, at Chappies far er om bord.

Dette er cool @PlayApex @VinceZampella https://t.co/LIruLqUva7February 11, 2019

Som om han ikke har været travlt, afslørede UK Development Studio Creative Assembly for nylig, at Blomkamp var et af de første folk til at se sin nye FPS.

FPS de bygger er ekstremt cool. Fantastisk kernekoncept. Havde en fantastisk tid. Tak @CAGames for at være vært for mig! https://t.co/Yl9wfCDOduFebruary 4, 2019

Som en Diehard District 9 fan – selvom jeg brister en tårekanal ved hver visning – er jeg alle for mere Neill Blomkamp involvering i alle mine favorit franchises. Kan ikke vente med at se, hvad han gør med Sims 4.

Alt hvad du behøver at vide om Anthem story, lore, tegn og fraktioner

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.