Det smukkeste spil på SGF er et yndefuldt platformspil, der bliver endnu bedre af din Last Guardian-lignende ledsager

Den maleriske stil i Gris fik fortjent ros tilbage i 2018, men med sit nye spil, Neva, har udvikleren Nomada Studios overgået sig selv. Neva er et større og mere ambitiøst platformspil end studiets debut, og det er også så betagende smukt, at det næsten lader sin forgænger i stikken.

Neva starter med en tragedie, hvor hovedpersonen Albas store hundeven er blevet bragt til fald af kræfter i forfald, som efterlader hende med en ulveunge. Alba og ungen, Neva, rejser sammen gennem en verden, der gradvist ødelægges, på trods af hendes bedste forsøg på at rette op på de skader, der er sket på hendes omgivelser. Trailere viser, at Neva vokser, efterhånden som spillet – og forfaldet – fortsætter, men i min timelange demo forblev de en naiv og nervøs hvalp, der let blev skræmt eller distraheret af verden omkring dem.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde alle vores hands-on-rapporter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.