Destiny 2s nye Lightfall Trailer Channels Spider-Man og en ikonisk år 1-scene

Bungie faldt et nyt kig på Destiny 2 letfald tidligere i dag, og det går alt sammen på den Neptunian City of Neomuna såvel som de fjender og allierede, vi møder der.

Cyberpunk-stemningen i Neomuna inspirerer fortsat absolut bumping musik, og dette er vores bedste kig på den neon-oplyste by endnu. Neomunas skyline har et nyt ornament i denne trailer: en kæmpe statue i lighed med nyudnævnt mørke general Calus, monteret på fronten af ​​et big-ol ‘slagskib i det mest calus-lignende træk som muligt.

Calus vil være en stor spiller i letfald, og efter denne trailer er han stadig en braggadocious Smartass, der er svær at virkelig hader. Han har også nogle nye venner, især de ildevarslende pine, der dukker op omkring et minut ind i traileren for dramatisk at genindføre et af de definerende øjeblikke af Destiny 2s åbning af Red War -kampagnen. Måske er det bare mig, men det lange skud fra vores værge, der falder efter at have fået livet (og lys), der blev revet ud af dem, minder mig om den venlige hilsen, som Dominus Ghaul gav os tilbage i dag.

Et par andre skud hopper også ud, og jeg taler ikke kun om spider-mand-grade streng-svingning. Til at begynde med skimter vi kort et VEX-netværk-esque landskab omkring 1:11. Jeg kan ikke se nogen Vex omkring, men kabalen, der er vist her, kunne let være VEX -simuleringer. Det ville ikke være første gang, vi har kæmpet for digitale rester i denne platform Rubiks terning. Alternativt har Shadow Legion måske udnyttet Vex Tech på sine egne midler? Det, eller dette er bare nogle Vex-lignende gobbledygook kogt op af mørket.

Jeg er også meget i det akvarium, der er vist 26 sekunder på, om kun fordi det besvarer et spørgsmål, jeg har haft siden ud over lys: hvor fik Exo Stranger den seje spøgelsesfisk, og hvor kan jeg få en?

Bungie bad for nylig Destiny 2 -samfundet om feedback foran letfald, og dreng fik det nogle.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.