Der er en stor spoiler gemmer sig i et af disse nye Game of Thrones sæson 8 billeder ifølge nogle fans

Jeg ved, at vi er desperate for Game of Thrones sæson 8 godbidder og sladder, men det kan have været taget til et helt noterniveau, når det kommer til partiets nye Game of Thrones sæson 8 episode 3 billeder lige udgivet. Som du snart vil se, har de de fleste af de vigtigste cast, herunder Dany, Jon, Arya, Sansa og Tyrion, men også en tidligere død karakter, hvis du lytter til en udbredt fanteori. Tid til at pope på disse tinfoliehatte!

For det første taler billedet om alle. Sansa ser ud til at være i Winterfells krypter her, da kampen strider formodentlig udenfor. Men det er ikke, hvad du skal fokusere på. Se bag Sansa. Se det ansigt? Uhyggelig som helvede, ikke? Det kunne være værre. Nogle fans synes det er enten littlefinger eller catelyn stark.

EW har nye billeder den næste episode af GoT og hvem er det her SANSA ??? Jeg forestiller mig ikke, at ansigt er jeg ?? pic.twitter.com/FULNQ0tDlLApril 25, 2019

Hvis det er en undead Littlefinger … pic.twitter.com/JqnD16Yq1aApril 25, 2019

Lad ikke grine, men den første person, der mindede mig om, var Catelyn! lol! Spørg ikke hvorfor!臘 ♀️April 25, 2019

Mønsteret på gardinet ligner andens ansigt lol. Som der er nogen der står der og ser Sansa pic.twitter.com/wlfWGLQJHHApril 24, 2019

Mig? Jeg er ikke helt overbevist. Sansa sidder og omringes af det, der ser ud til at være kjoler af kvinderne, som alle er pakket sammen i Starks forfædres hjem. Blandt dem er (sandsynligvis) ikke Littlefinger, men bare et barn stirrer lige ned på kameraets objektiv. Stadig, at være en Littlefinger truther kan gøre hele scenen meget mere interessant.

Andre steder er der Sansa igen, denne gang møder Arya. Gendry er ingen steder at se, så jeg kan kun antage, at Sansa havde ham dræbt for at narre sig sammen med sin yngre søster.

I mellemtiden er det kridt og ost til to af de mest elskede Game of Thrones figurer. Brienne leder lederen mod de døde på frontlinjen sammen med Jamie, mens Tyrion har en søvn med Varys langt væk fra alle handlingerne.

Endelig spiller Jon et centralt stadium i de sidste to Game of Thrones sæson 8 billeder. I den ene ser han pænt ud af, at han er sjokkert over noget, der er skjult lige udenfor synet – en genoplivet allierede vendte måske til White Walker – og i den anden har han udsigt over Winterfell med Dany.

Scenen er indstillet, krigen er ved at begynde, og Littlefinger eller ingen Littlefinger, Sansa er ikke den eneste, der skal kigge over hendes skulder, kommer søndag.

Her er bare nogle af de nye tv-shows du bør holde et blik øje på dette år.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.