Den øverste pistol: Maverick -rollebesætning afslører alt om “Tom Cruise Boot Camp”

"Top (Billedkredit: Paramount)

Tom Cruise blev ikke verdens førende actionhelt ved et uheld – skuespilleren arbejder hårdt, og han forventer, at hans kolleger skal gøre det samme. Det har måske aldrig været mere sandt end på Top Gun: Maverick, en efterfølger 36 år i skabelsen.

Når vi taler til Total Film Magazine (åbner i New Tab) i det nye nummer, med Top Gun: Maverick på forsiden, siger Cruise, at det var vigtigt at samle et hold uden egoer, da de havde brug for “forpligtelsen til at skyde skuespillerne praktisk talt, Inde i Boeing F/A-18 Superhornet Jets. ”

”Jeg udviklede et helt program for skuespillerne, og hvordan vi kunne få dem i [F/A-18S],” fortsætter han. “Det var hvert skridt på vejen. Jeg var nødt til at lære dem at flyve. Jeg var nødt til at lære dem, hvordan man håndterede GS. Jeg var nødt til at få dem selvsikker i flyet.”

“Vi var alle Mini Toms, der lavede denne film,” siger co-star Miles Teller, der spiller Goose’s søn, Rooster. “Han satte os igennem … Jeg kalder det bare en ‘Tom Cruise Boot Camp’. Vi kom i morderform. Og også for de stunts og ting, som Tom gør i film, det er normalt en meget specifik type træning . Du går ikke bare ind i gymnastiksalen og løfter nogle vægte. Vi lavede flyvetræning i tre måneder, før vi begyndte at filme … Vi blev gennemført. ”

Den store mængde tid, som rollebesætningen tilbragte i himlen, markerer et betydeligt skift fra Cruises oplevelse på den første film. Forud for at skyde originalen fastslog han, at han ville blive filmet i en Grumman F-14 Tomcat Jet. ”Da jeg først forpligtede mig til den første øverste pistol, gjorde jeg det baseret på det faktum, at jeg ville blive filmet i F-14, og jeg ville komme til at flyve i F-14,” siger han. “Jeg ville give publikum den oplevelse af, hvordan det er at være en jagerpilot, og hvordan den verden er, og kulturen i den.”

Men den faktiske tid op i luften var begrænset, og optagelserne af de stort set uforberedte skuespillere ikke så nyttige. “På den første film satte vi alle skuespillerne i en F-14, og vi kunne ikke bruge en ramme af den, bortset fra nogle ting på Tom-det var det,” minder producenten Jerry Bruckheimer. “Deres øjne rullede rullende tilbage i deres hoveder. De kastede op. Så Tom huskede det, og da han er en ivrig pilot, sagde han: ‘Vi er nødt til at træne dem for at kunne håndtere G-kræfterne.’ ”

For meget mere fra Cruise, Teller, den nye rollebesætning og filmskabelsesholdet af Joe Kosinski, Bruckheimer og Christopher McQuarrie, tjek det nye nummer af Total Film (åbner i New Tab), når den rammer hylderne torsdag 31. marts. Top Gun: Maverick åbner i britiske biografer den 25. maj og amerikanske biografer den 27. maj.

"Total

(Billedkredit: Total film/Paramount Pictures) (åbnes i ny fane)

Hvis du er fan af Total Film, hvorfor ikke abonnere (åbner i New Tab), så du aldrig går glip af et problem? Tilmeld dig via MagazinesDirect (åbner i en ny fane), så sparer du penge på dækningsprisen, såvel som at få eksklusive abonnentdæksler som den, du kan se ovenfor. Og med vores nuværende subs -tilbud kan du også få et gratis par hovedtelefoner.

"Total

(Billedkredit: Total film/Paramount Pictures) (åbnes i ny fane) "Matt Matt Maytum

  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)

Stedfortrædende redaktør, Total Film

Jeg er stedfortræder på Total Film Magazine, passer på de langformede funktioner der, og generelt besat over alle ting Nolan, Kubrick og Pixar. I løbet af det sidste årti har jeg arbejdet i forskellige roller for TF Online og på tryk, inklusive på GamesRadar+, og du kan ofte høre mig natter til den indvendige samlede filmpodcast. Højdepunkter med spandliste-ticking-karriere har inkluderet rapportering fra sættet af Tenet og Avengers: Infinity War samt dækker Comic-Con, Tiff og Sundance Film Festival.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.