Den nye Shenmue 3-trailer får mig virkelig lyst til at besøge en arkade

Den nyeste Shenmue 3-trailer fra Deep Silver og Ys Net bringer os tættere på Ryo Hazukis daglige liv og giver os en idé om, hvad vi kan forvente, når spillet endelig frigives. Det er et Shenmue-spil, igennem og igennem, som er fantastisk til den store kult, der har fulgt en uhyggelig lang udviklingscyklus med så mange tilbageslag, som jeg har set i nogen tid.

Den nye trailer, der afsløres på Gamescom, ser, at hovedpersonen Ryo Hazuki bestiller mad fra et natmarked, spiller spil på en arkade og selvfølgelig slår en masse dudes op. Jeg kan huske, at jeg mest nød Shenmue 1 og 2, da livssim, der lod mig være nogen måde køligere end jeg var, og bo et sted mere interessant end jeg nogensinde havde set. Jeg brugte timer på at undgå de største plotteslag for at fortsætte med at spilde timer i arkader og samle de forbandede legetøjskapsler. Hvis du er som mig, er denne seneste trailers fokus på de velkendte elementer i franchisen virkelig spændende.

Næsten 20 år vil være gået mellem den sidste frigivelse i franchisen, Shenmue 2, og den længe ventede frigivelse af Shenmue 3. Det alene er nok til at få fans, der længe har tid til at ryste med forventning, men det fuldstændige helvede, der har været Shenmue 3’s lang udvikling lægger et hidtil uset pres på succes med denne endelige rate. Ligesom Shenmue 3’s historie, er det her for at håbe, at vi kan komme lige op, hvor vi slap, når vi endelig får spillet 19 november.

Få et dybtgående kig på Shenmue 3 fra en Edge Magazine-funktion offentliggjort tidligere i år.