Den mandalorianske nykommer Sasha Banks afslører sin enestående rollebesætning

(Billedkredit: Disney)

Star Wars- og WWE-universerne kolliderede i høj grad med Sasha Banks ‘rigtige navn Mercedes Varnado – introduktion som Koska Reeves i The Mandalorian sæson 2. Men det er sådan, Superstar fik koncerten, der måske hæver nogle øjenbryn – og det involverer kyllingevinger.

I en tale til Variety afslørede Banks, hvordan hun blev kastet: ”Så Jon Favreau kom til mig, fordi han så et interview, som jeg gjorde med Hot Ones. Og han kunne virkelig godt lide mig og fik mine kontaktoplysninger. Så på FaceTime bad han mig om at være en del af The Mandalorian. Jeg var som, ‘Nå, jeg kan ikke sige nej,’ men jeg var så utrolig nervøs. “

Hot Ones – det fløjspisende YouTube-interviewshow måske bedst kendt for Paul Rudds “Se på os” -reaktionsmeme – og FaceTime er bestemt en måde at blive ansat på et af de største shows på jorden. For mange er det bare en måde at dræbe tiden på en fredag ​​aften.

På trods af hendes nerver var Banks spændende over hele oplevelsen på The Mandalorian sæson 2, afsnit 3.

“Jeg kan stadig ikke komme over, hvor fantastisk det var,” sagde hun. ”Ikke kun for at være en del af Star Wars, men også en af ​​de største episoder i tv-historien. Jeg kunne se det hele tiden. Det var sådan en dårlig røv introduktion til Star Wars verden. Jeg er så taknemmelig for, at jeg reddede Baby Yoda! ”

For nu ser det ud til at være et enestående udseende for hendes karakter. Hvad det betyder for folk som den tilbagevendende Bo-Katan er uklart, men tilsyneladende ligger Sasha Banks ‘umiddelbare kortsigtede fremtid i at lægge smackdown i den firkantede cirkel og ikke den ydre kant.

Find ud af, hvornår den næste episode af Mando lander med udgivelsesplanen for The Mandalorian sæson 2.