De første døde celler Castlevania gameplay får mig til at ønske, at det var et komplet spil

Dead Cellers kommende Castlevania DLC har en ny teaser, der viser de første glimt af gameplay, og det ser lige ud den drømmeovergang, vi har forventet, siden udvidelsen blev annonceret.

Den ca. 30 sekunders teaser giver ikke meget væk, med kun en kort intro-animation efterfulgt af endda briefer-blink af gameplay, men hvad er der fristende både for døde celler spillere sulten efter mere indhold og castlevania-fans ivrige efter at revidere den ikoniske IP i et andet lys.

I disse klipper på split-sekunder kan vi se de døde celler hovedperson, der kæmper sig gennem levende lysekorridorer ved hjælp af klassiske Castlevania-våben som pisken, kaste øks og Shuriken. Da dette er en døde cellers ekspansion, ser kampen bestemt mere hektisk og hurtig tempo, men den æstetiske – for ikke at nævne scoringen – er alt Castlevania.

Det eneste negative her, ikke at se en gavehest i munden, er, at en sådan harmonisk crossover vil blive indeholdt i en DLC-størrelse udvidelse, når der er mere end nok godhed til et fuldt spil her. Alt, hvad jeg siger, er, at jeg ville spille crap ud af en efterfølger eller spinoff fuldt ud at udforske Dracula, Alucard og Belmonts ‘forhold til den halshugede, men hej, jeg tager det, jeg kan få.

DLC, der blev lanceret i første kvartal af 2023, vil indeholde to nye biome, en ny bosskamp og nye fjender og våben, alle inspireret af Castlevania. Crossover tilføjer også et alternativt lydspor inklusive 51 originale Castlevania -spor, der kan spilles over hele spillet, ikke kun DLC. Dead Celler Developer Motion Twin genimagede også 12 klassiske Castlevania -sange – inklusive vampyrmorder, blodige tårer og guddommelige blodlinjer – i stil med døde celler specifikt til de nye DLC -niveauer. Det lyder som om studiet ikke græd, da det sagde, at 2023 ville være det største år for døde celler endnu.

Her er alle nye spil i 2023 vi kan ikke vente med at tjekke.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.