Cyberpunk 2077 vil være ude inden 2021, sammen med en anden CD Projekt Red uanmeldt titel

Den thump-thump du kan høre er ikke hjertets lyd, der slår; det er det tunge synth soundtrack til Cyberpunk 2077 sprængning gennem væggene for at fejre det faktum, at det er blevet bekræftet, vi får vores hænder på CD Projekt Reds dystopiske urban RPG. Ifølge CD Projekt Red Forums moderator Donata Popławska bekræftede, at “for så vidt angår CD Projekt Capital Group’s strategi for 2016-2021, er dens planer om at frigive det andet AAA-spil inden 2021 uændret. Vi fokuserer for øjeblikket på produktion og markedsføring af Cyberpunk, så vi vil ikke kommentere yderligere projekter “(du kan se oversættelsen her).

Wow. Om cirka to år vil vi alle udforske Night City og gøre vores eget kød og knogler til højteknologiske dræbemaskiner. Gameplay-demoen fra E3 2018 ser sikkert ud poleret, så vi må måske ikke engang vente til 2021 for at spille Cyberpunk 2077, da det kan være længere med det, vi tror. Plus der er en anden uanmeldt spil kommer også ud i 2021, og CD Projekt Red holder stojst stille på det pågældende emne, så intet om det er The Witcher 4 eller en helt ny IP. Uanset hvad det ville være, ville jeg være overrasket over, om det ikke var en RPG, da det klart er CD Projekt Reds stærke punkt … og for at være ærlig, er chancen for at løbe rundt i en anden af ​​deres verdener fængslende nok til at holde mig ( semi) patient indtil 2021.

Hvis du vil have mere RPG godhed, her er den bedste RPG spil at spille lige nu, eller se videoen nedenfor for at se en hel 48 minutters Cyberpunk 2077 gameplay!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.