Citizen Sleeper 2 føles lidt som Farscape, lidt som Mass Effect og som alt, hvad jeg kunne ønske mig

Citizen Sleeper 2: Starward Vector har fanget mig. På samme måde som sin umiddelbare forgænger Citizen Sleeper har den tabletop-inspirerede cyberpunk-efterfølger ligget i eller tæt på toppen af mine mest ventede spil, lige siden det først blev annonceret. Og efter at have spillet en lille del af det og talt med Jump Over the Age-udvikleren Gareth Damian Martin, kan jeg simpelthen ikke forestille mig, at det bliver detroniseret, før det rent faktisk udkommer.

Der er bare noget ved det originale Citizen Sleeper, som virkelig får mine neuroner til at brænde. Kombinationen af ekstremt personlige historier fortalt gennem terningeslag i stedet for direkte handlinger ude i et fiktivt fremtidigt rum med smuk karakterkunst af Guillaume Singelin efterlod mig lamslået – i en sådan grad, at noget af det første, jeg skrev til GamesRadar+ efter at være blevet ansat, var et kærlighedsbrev til spillet.

Det er bare RPG-slik for mig, som jeg ikke kan få nok af. Det er den slags spil, der giver mig lyst til at blive oppe langt over min sengetid for at grave dybt i rumkapitalismens rædsler og androidevedligeholdelse i bare én omgang mere. (Du spiller en emuleret bevidsthed, der dybest set lejer sin krop af en stor virksomhed, og en stor del af det første spil handler om at kæmpe sig fri af det).

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde alle vores hands-on-rapporter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.