Chucky fornyet til sæson 3 i USA og Syfy

Chucky, med hovedrollen alles foretrukne morderiske dukke, er blevet fornyet i en tredje sæson.

Oprettet af Don Mancini, Helmer fra barnets skuespilfranchise, følger serien Jake Wheeler (Zackary Arthur), en lukket teenager med en homofob far og en overflod af high school -mobber. Når Jake sker på en god fyrdukke ved et garagesalg og synes, det er den perfekte tilføjelse til sit kunstprojekt, finder han snart ud af, at dukken er besat af sjælen fra den onde seriemorder Charles Lee Ray alias Chucky.

Fordi showet er en del af den officielle Chucky Canon, vender Brad Dourif tilbage, da stemmen fra Chucky og Jennifer Tilly repræsenterer sin rolle som Tiffany Valentine alias the Eponymous Bride of Chucky. Rollebesætningen inkluderer også Bjorgvin Amarson, Alyvia Alyn Lind, Devon Sawa og Lachian Watson-hvoraf sidstnævnte spiller Glen, Chucky og Tiffanys ikke-binære barn Glen/Glenda.

“Rollebesætningen og besætningen af ​​Chucky vil gerne takke fans og kritikere for deres overvældende svar på sæson to, som vi er glade for at annoncere, har nu ansporet det officielle Greenlight i sæson tre,” sagde Mancini i en erklæring. “Denne nyhed har gjort Chucky meget glad. Tak Damballa for det, fordi ellers Chucky ville have været ærligt umuligt at håndtere. Mange tak også til vores partnere i Syfy, USA og UCP for at hjælpe os med at holde Chucky travlt. Vi ses i 2023 for hvad Chucky lover vil være hans mest skræmmende sæson nogensinde. ”

For mere, se vores liste over de bedste nye tv -shows, der kommer din vej i 2023 og videre.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.