Chinatown Detective Agency vipper scriptet på point-and-klik-eventyr ved at få dig til at udføre arbejdet

"Chinatown (Billedkredit: ydmyge spil)

Min første sag i Chinatown Detective Agency har ført mig fra Singapore til London. Jeg har skaleret en boligblok ved floden og står nu uden for lejligheden til en mand, som jeg mener har kidnappet en savnet kvinde. Diplomati er nøglen i disse situationer, jeg fortæller min klient over telefonen, når jeg gør mit fremskridt – inden en kugle sprænger gennem trædøren og lynlås lige forbi mit hoved. Jeg fjerner min håndvåben, sparker døren ind og opdager, at min mistænkte har hans arm grebet tæt rundt om en kvindes hals, hans eget våben presset tæt mod siden af ​​hendes hoved. Jeg handler hurtigt, skyder et skud mod mandens skulder, er ude af stand til ham og frigør hans fattige offer.

Denne scene i åbningskapitlet i Chinatown Detective Agency udspiller sig med knækhastighed. Og alligevel er det langt fra spillets mest spændende bestræbelser. Du kan se, det mest fristende aspekt af General Interactive Co. og Humble Games ‘point-and-klik-eventyr er ikke højdepunktet i dets opvarmede udvekslinger, som det, der er beskrevet ovenfor, men processen med at komme dertil. I det væsentlige vender det den næsten universelle formel for genren på hovedet.

Viden er magt

"Chinatown

(Billedkredit: ydmyge spil)

Eventyrspil kan være skyldige i at sende spillere rundt om blokken. Alt for ofte har du til opgave at løsne, men indviklede opgaver af prøve og fejl, hvor du bliver tvunget til at kombinere genstande eller fumle gennem gåder for at låse den næste narrative gaffel op. Chinatown Detective Agency får på den anden side spillere til at gennemføre den virkelige verden for at løse sine kvandarer.

På et tidspunkt i en tidlig undersøgelse blev jeg for eksempel fodret med en anelse i form af et litterært citat: “af alle mænds elendigheder, den bittereste er dette: at vide så meget og at have kontrol over intet”. En hurtig Google-søgning informerede mig om, at disse ord tilskrives den antikke græske historiker Herodotus fra Halicarnassus, hvis navn jeg derefter var i stand til at søge på en biblioteksdatabase i spillet. Jeg fandt en bog, en adresse, et navn og derefter en anden kode, der førte mig til den nøjagtige placering af den førnævnte gidssituation, og i sidste ende den kidnapes sikre tilbagevenden efter min klients anmodning. Uden at undersøge ledetråde i den virkelige verden (eller faktisk er en pub-quiz-liga-vindende greb om generel viden) meget lidt muligt i Chinatown Detective Agency’s verden. Og det er desto bedre til det.

"Chinatown

(Billedkredit: ydmyge spil)

Det er ganske vist en risiko i spildesignbetingelser. Eventyrspil er stolt af ikke at holde deres spillers hænder, hvor løsningen på hvert puslespil eksisterer i spillet, så længe du er villig til at grave efter det. Det modsatte er sandt her, da Chinatown Detective Agency beder spillerne om at lave deres eget hjemmearbejde, hvor lidt kan afdækkes i spillet, som om de også bliver P.I.s i formen af ​​spillets hovedperson Amira Darma-en engangs stigende stjerne på Interpol, der nu er en privat efterforsker baseret i Singapore i år 2037.

Med sine pixel-art æstetiske, cyberpunk-fængsler og neo-noir-temaer er Chinatown Detective Agency så cool som point-and-klik-eventyrspil kommer, og mens han hopper til og fra søgemaskiner til selve spilverdenen har muligheden for at bryde nedsænkning , De samme principper, der gør pen- og papireventyrspil så tilfredsstillende, gælder her. Du bruger en masse tid på at ridse på hovedet, studere kryptiske meddelelser og tænke: Hvordan helvede giver jeg mening om det. men Eureka-øjeblikke er altid det værd-både figurativt og i spil, bogstaveligt talt, da hver løste sag fylder din bank med kontanter i spillet. Med henblik herpå er det lige så vigtigt at holde dit hoved flydende i Chinatown Detective Agency som at undvige dørskydende useriøse agenter. På en misadventure forkert læste jeg et søgeresultat og afviklede ved hjælp af spillets flyvningssystem til at rejse til Istanbul i stedet for Storbritannien, en fejl, der kostede mig £ 550 i processen. Med husleje til at betale på mit detektivsagenturs kontorlokaler, er det ikke anbefalet, at frittering væk kontanter.

Klik uden for boksen

"Chinatown

(Billedkredit: ydmyge spil)

Ud over dets retro-visuals transporterede Chinatown Detective Agency’s innovative virkelige verdensforskningsmekaniker mig tilbage på tid på måder, jeg ikke forventede. Jeg kan huske, at jeg var fuldstændig forvirret, mens jeg spillede Metal Gear Solid på PSONE i 1998, forstår du, da oberst Campbell bad mig om at finde Meryls codec -frekvens “på bagsiden af ​​CD -sagen”. Jeg brugte timer på at søge efter en cd-sag i spillet, før jeg indså, at oberst var at bryde den fjerde væg og henvise til spillets faktiske cd-sag i den virkelige verden. Mit unge sind var helt sprængt, og det faktum, at Chinatown Detective Agency tog mig tilbage til det øjeblik, taler bind for sin opfindsomhed og opfindsomhed.

Fra de store værker af Double Fine til Wadjet Eyes vidunderlige repertoire af spil har eventyret og point-and-klik-genrer haft en renæssance af slags i det sidste årti eller deromkring. Den nylige tilbagevenden til Monkey Island -annoncering markerer en anden milepæl for videospil af denne ilk, og jeg regner med, at Chinatown Detective Agency har tjent General Interactive Co. og ydmyge spil deres plads ved bordet. At dømme efter spillets modtagelse på Steam siden den 7. april-udgivelse, er dens virkelige forskningsmekanik måske ikke landet med alle spillere-i skrivende stund kan Chinatown Detective Agency prale Det faktum, at det stræber efter at gøre noget nyt inden for en genre, der først blev populær for 30 år siden, er intet at blive sniffet på.

gå tabt i bedste eventyrspil tilgængelig til at spille lige nu.

"Joe Joe Donnelly

Funktioner forfatter, GamesRadar+

Joe er en funktionsforfatter på GamesRadar+. Med over fem års erfaring med at arbejde inden for specialprint og online journalistik har Joe skrevet til en række spil-, sports- og underholdningspublikationer, herunder PC Gamer, Edge, Play og FourFourtwo. Han er velbevandret i alle ting Grand Theft Auto og bruger meget af sin fritid på at bytte i den virkelige verden Glasgow til GTA Online’s Los Santos. Joe er også en talsmand for mental sundhed og har skrevet en bog om videospil, mental sundhed og deres komplekse kryds. Han er en regelmæssig ekspertbidragyder på begge fag til BBC Radio. For mange måner siden var han en fuldt kvalificeret blikkenslager, der dybest set gør ham Super Mario.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.