Boys-skuespilleren Chace Crawford taler om Deep’s trippy sæson 2 scene

(Billedkredit: Amazon)

Drengene er tilbage i byen – og showet er endnu mere trippier denne gang. Helt bogstaveligt. Og vi talte med Chace Crawford om den scene, der får alle til at tale.

Advarsel: der er spoilere til The Boys sæson 2, afsnit 2 forude. Gå over til Amazon og se den dårlige dreng nu!

(Billedkredit: Amazon)

Stadig her? Så har du været vidne til, at Deep tager hallucinogenics og taler til den ene ting, der har givet ham enorme selvværdsproblemer: hans gæller. At udtrykke sine fishy bits er den store Patton Oswalt, som vi vidste ville blive vist på showet – men kunne aldrig have gættet, at det var sådan.

Da han sad til et rundbordssamtale, hvor GamesRadar + var til stede, talte Crawford om filmen af ​​den bizarre scene. “De fortalte mig, at de havde fået [Patton] for det,” sagde han. ”Men han havde endnu ikke optaget sine ting, så jeg tror, ​​at instruktøren læste – eller nogen læste bare – linjerne.

“Jeg var forberedt på det mentalt, så jeg arbejdede på det. Det var underligt. Det var bizart. Det var en virkelig interessant øvelse i at handle. Det eneste er, at vi ikke skyder det i orden. Vi skyder ikke den scene, da vi optog episoden. Og så hang den lidt over mit hoved i første halvdel af året.

“Jeg var ligesom, ‘Hvornår skal de give det på mig?’ De faldt det på mig i sidste øjeblik til anden enhed, og det var næsten at frigøre, at de gjorde det, fordi jeg bare skulle springe ind og gøre det. Heldigvis gik det, fordi det var lidt mindre besætningen. Og vi havde hele dagen til at gøre det. Der var ikke nogen anden scene foran eller bag vejrtrækningen ned i nakken, da vi skød den. Så vi måtte tage vores tid med det, hvilket var virkelig rart.

“De havde en fyr der, der var som en sanger. Han sang. Han var den eneste, der sang den egentlige gælledel, fordi vi var nødt til at smelte vores stemmer. Så det var virkelig bizart imellem tager. Jeg var som, ‘Er jeg nøgle, mand? Lad os øve det rigtigt hurtigt.’ Så han forsøgte at holde mig nøglen, og det var alt for underligt. Jeg ville også gøre det hjerteskærende og sårbart. Jeg tror, ​​efter at have set det, på godt og ondt, fungerede det. Det var bestemt en af de fremmede ting, jeg nogensinde har været nødt til at gøre. “

For mere om The Boys, se vores interview med showrunner Eric Kripke om Giancarlo Espositos større rolle i sæson 2.