Avatar: Vandmåden havde engang en Na’vi -rumkamp

Avatar: Vandmåden på et tidspunkt havde en rumkamp, ​​der involverede Na’vi, har filmens medforfatter afsløret. Den James Cameron-instruerede Avatar-efterfølger følger familien af ​​Jake og Neytiri, der er tvunget til at flytte til at leve med en vandstamme af den skurkagtige RDAs nådeløse bestræbelser på at finde dem.

“Der var en idé om en rumkamp med Na’vi,” forklarede medforfatter Rick Jaffa til Entertainment Weekly (åbner i den nye fane). “Denne idé fik en masse trækkraft, og vi talte meget om den. Vi kæmpede dog. Hvordan ville det arbejde med historien, som vi fortæller? Jim sagde: ‘Nå, giv mig et par uger.’ Han gik af sted, og han skrev et helt script. Og forresten et strålende manuskript. ”

Men i sidste ende blev det nye script skrotet. “I slutningen af ​​dagen blev hele scriptet smidt ud, fordi det bare ikke rigtig virkede med den historie, vi fortalte,” afslørede Jaffa.

Heldigvis er manuskriptet dog ikke helt blevet kastet ud: Sherri L. Smiths tre volumengrafiske roman, Avatar: The High Ground, dækker et års tidsspring i starten af ​​filmen og inkluderer manuskriptets kasserede historie.

Vejen til vand er allerede blevet en af ​​de højeste bruttofilm gennem tidene, efter lidt over en måned i teatre, og er indstillet til at blive efterfulgt af yderligere tre film. Avatar 3 introducerer en ny type Na’vi, ifølge Cameron. “Ilden vil blive repræsenteret af ‘askefolkene’. Jeg vil vise Na’vi fra en anden vinkel, fordi jeg indtil videre kun har vist deres gode sider, ”afslørede han.

Avatar 2 er i teatre nu. Hvis du alle er fanget, kan du tjekke vores spoilery -guide på vejen for vandafslutning forklaret. Du kan også udfylde din overvågningsliste med vores Roundup af alle de kommende store filmudgivelsesdatoer for at begynde at planlægge 2023’s teaterture.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.