Avatar 3 vil have en anden fortæller end de to foregående film

Avatar-direktør James Cameron har bekræftet, at den tredje film i Sci-Fi-franchisen vil have en stor forskel for de to første rater-den vil ikke blive fortalt af Jake Sully (Sam Worthington).

“Jeg vil tage et øjeblik, hvor støvet rydder for at vurdere, hvad folk elskede, og hvad de reagerede mest på i denne aktuelle udgivelse, og jeg går måske tilbage og tænker lidt, og vi går måske tilbage og gør et par Af øjeblikke her og der, “fortalte Cameron til lydsporet med Edith Bowman (åbner i New Tab) podcast, da han blev spurgt om status for den tredje film.

“Det vil ikke være radikalt, men måske finjustere det lidt for at understrege det, som folk reagerer på. For eksempel fremkom Lo’ak virkelig som en karakter, som folk gik med, så jeg kan finde måder at … Nu er han allerede fortælleren – åh, jeg giver væk noget her … men det er okay, jeg tror, ​​det kunne være spændende for folk at tænke over, hvad der kommer. ”

Lo’ak (Storbritannien Dalton) er det midterste barn af Jake og Neytiri (Zoe Saldaña) – I Avatar: Vandets måde, har han et vanskeligt forhold til sin far og kæmper for at leve op til Jakes forventninger til ham og følge eksemplet af hans ældre bror Neteyam (Jamie flatter).

Cameron fortsatte: “Jake var vores voiceover -fortæller til film en og for film to, og vi har en anden fortæller for hver af de efterfølgende film. Vi ser det gennem øjnene på en anden karakter.”

Avatar 3 er indstillet til at ankomme på den store skærm den 20. december 2024. I mellemtiden kan du tjekke vores valg af de andre mest spændende kommende film i horisonten.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.