At Monster Hunter-film fra Resident Evil-direktøren vil være ude i 2020

Mellem pressemeddelelser og Milla Jovovichs Instagram-feed har vi set, at Monster Hunter-filmtilpasningen er i gang, og nu har den en faktisk udgivelsesdato. Du skal vente til 4. september 2020, indtil du ser Deviljho eller Zinogre på den store skærm.

Historien er centreret omkring Lt. Artemis – spillet af genrefilmdronning Jovovich – en soldat fra vores verden, der i en eller anden form for uheld slutter fast med sine mænd i et land af kæmpe, uvenlige skabninger. Filmen er også stjerner Ron Perlman, Tony Jaa og TI Harris,

Et indlæg delt af Milla Jovovich (@millajovovich)

Et billede indsendt af den 31. oktober 2018 kl. 10:44 PDT

“Hvad jeg elsker om Monster Hunter er den utroligt smukke, fordybende verden, de har skabt. Det er på niveau med en Star Wars-film, hvad angår verdensskabelse,” fortalte Anderson Deadline.

“Du kæmper med disse gigantiske væsner, nogle lige så store som en byblok. De lever under jorden, og når de bryder ud, er det som det bedste af Dune. Du har også disse flyvende drager, gigantiske edderkopper, de mest vidunderlige væsner. Det er det der virkelig tiltrak mig. “

Et indlæg delt af Milla Jovovich (@millajovovich)

Et billede indsendt af den den 13. oktober 2018 kl. 8:02 PDT

Anderson, forfatter-direktør for Resident Evil-serien, er på vej op i produktionen, og Capcom er uden tvivl i håb om at ende med en anden mega-monster-franchise på sine hænder.

“Jeg følte, at der var en frisk og spændende verden, som vi kunne eksponere og bygge en hel verden rundt, som et Marvel- eller Star Wars-univers,” tilføjede Anderson. “Alt handler om verdensoprettelse i dag, og hvordan kan du opbygge en verden, hvor du kan have flere historier på gang? Jeg troede, det var vores mulighed for at få et filmligt univers.”

Hold øje med Marvel, gigantiske monstre kommer til dig.

Har du brug for at fylde tiden indtil 2020? Tjek vores 15 væsentlige Monster Hunter World tips at vide, før du spiller

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.