Activision forklarer, hvordan crossplay fungerer i Call of Duty Modern Warfare

(Billedkredit: Activision)

Denne torsdag bringer crossplay til Call of Duty-franchisen for første gang nogensinde med den anden åbne beta, og Activision er klar til at komme ind i detaljerne. I et blogindlæg giver udgiveren et omfattende overblik over, hvordan crossplay i Modern Warfare vil fungere på PS4, Xbox One og PC, forhåbentlig besvare eventuelle spørgsmål, spillere har, inden beta-lanceringen. Her er de store takeaways.

Først og fremmest siger Activision, at du vil være i stand til at tilmelde og ud for crossplay, så du kan filtrere spillere på andre platforme, hvis du foretrækker det. Spillere på alle platforme bliver dog nødt til at oprette en Call of Duty-konto for at få adgang til Modern Warfare’s multiplayer-tilstande.

Det blev afsløret lidt tidligere, at crossplay ville matche spillere på tværs af forskellige platforme efter input-type, hvilket betyder, at mus-og-tastaturafspillere ville blive parret med andre M & K-afspillere, og det samme for controller-brugere. Activision siger nu, at du kan vælge at deltage i lobbyer med blandede kontrolordninger, hvis du ikke er alt for bekymret for, at kampe er nøjagtigt afbalancerede.

Call of Duty Modern Warefare understøtter crossplay i alle multiplayer-tilstande, selvom Activision siger, at de ikke har nogen planer om at bringe crossplay til rangordnet spil eller konkurrencedygtige turneringer..

Du kan deltage i Call of Duty Modern Warfare crossplay beta allerede kl. 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST torsdag den 19. september. For Xbox One- og pc-afspillere er betaen begrænset til dem, der forudbestilte Modern Warfare. Alle PS4-afspillere har adgang til betaen, når den lanceres torsdag.

Her er bedste multiplayer-spil at forene venner og ødelægge venskaber.