9 idiotiske ting vi gør i videospil, der ærligt gør mig bekymret for menneskeheden

Spil gør os gøre mærkelige ting. Virkelig, virkelig mærkelige ting. Ting, hvis du gjorde dem i det virkelige liv, blev du enten skyndte til hospitalet, rapporteret til politiet eller begge dele. Sandsynligvis begge. Jeg taler om de måder, hvorpå vi tester spil for at sikre, at de har det element af troværdighed, om det er fordi vi vil vide, om de forårsager us alvorlig kropslig skade eller bare ønsker at se detaljeringsniveauet devs har lagt deres titler. Nogle gange slutter det med dig at sige “huh, cool”, eller nogle gange finder du dig selv angrebet af hver enkelt NPC og en håndfuld kyllinger inden for en radius på fem kilometer. Jeg har afrundet nogle af de ting, vi laver i videospil, der får os til at ligne chumps – vel vidende godt, at jeg aldrig vil stoppe med at gøre noget af disse ting. Nogensinde.

1. Gå i brand for at teste brandskade

Når du først ser en smule ildknude i afstanden, i stedet for at værdsætte sin livsholdende varme og lys, hvad gør du? Gå ind i det. Os spillere villigt tage skader bare for at sikre, at udviklerne gjorde skader på miljøet en faktisk ting, og så er vi af en eller anden grund tilfredse, når de flimrende ravneflammer gøre skade os. Alt jeg kan sige er gudskelov, at skraber, blå mærker og forbrændinger i videospil alle forsvinder ved faldet af en hat, som uden de livreddende helbredende salver / kits / urter, du ville gå rundt, ligesom Freddy Krueger.

2. Ikke skyde hunde for at se om de vil stoppe magisk med at angribe

Se, jeg kan ikke lide ideen om at skyde en valp i ansigtet. Så hvad enten det er vildhunde fra Far Cry New Dawn, Skyrims ulvehunde eller Metro Exodus ‘tyske shepards, selvom de kommer på mig med barede tænder, er jeg ansvarlig for at hylle mit våben og bare dobbeltsjekke, om de’ re reelt vil forsøge at rive min hals ud. Fordi jeg er sikker, dybt, dyb ned, de er stadig gode drenge. Ja, selv de mutanthunde af Fallout 4. Eller er det bare mig? Ja? Fedt nok.

3. Spekulerer på, om der er skade på efteråret for sent

Åh, visdommen i eftertanke. Shoutout til radicaltrains på Tumblr for at udtrykke denne perle, så mange gange har du sandsynligvis kigget ud over kanten af ​​en klippe eller væg, kort vurderet, hvor sandsynligt det er, at du vil knuse dine knæskiver, når du falder til jorden … og så gjort det alligevel. Nu er dine ben brudt, og dit helbred er lavt; du ved, at der helt sikkert falder skade, og at det ikke roter rundt. Hvis det får dig til at føle sig bedre, har nogle spil (som Borderlands 2) ikke skader på efteråret, så der er præcedens for at teste ud, om det kommer til at slå ned på lemmerne i jorden. Løfte.

4. Skyd glas og spejle for at se om de knuser

Hvis der er noget, som folk typisk bruger til at præen selv, skal du se, om det kan smadre. Spørg mig ikke hvorfor. At høre lyden af ​​at bryde glas, måske? For at se, om udviklerne har gjort det ødelæggeligt? Hvem ved. Jeg kan godt lide at se skinnende shards på gulvet.

5. Kompenserende genindlæsning

Jeg er absolut skyldig i dette: Det er ligegyldigt, om jeg har fyret et skud eller seksten, jeg genlæser min pistol uden tøven, bare for at sikre, at magten er fuld. Fordi hvad der sker, hvis jeg står over for en fjende og de er tæt på at dø, men jeg er nødt til at genindlæse i den splittede anden og så dræber de mig? Hvad hvis at sker?! Åh hjerne, du kan være et fremragende intelligent organ, der fører en køddragt, men nogle gange kan du virkelig være en overdinkende minx.

6. Se om vi kan dræbe NPC’er

Dette er en for de af jer, der bare elsker at teste hvor langt du kan skubbe et spil. Du har nok også haft det at plage din babysitter også? Indrøm det, der er ingen dom her. Det er ligegyldigt, om den pågældende karakter i øjeblikket udbreder deres Tragic Backstory ™ af deres ægtefælles død efter deres barn døde af en meget lang udtrukket sygdom; du har sandsynligvis allerede mål på deres pande med din pistol. Men det er okay! Du kan bare genindlæse din sidste gemme (takke goddags hurtige sparer eksisterer) og handle som det aldrig skete. Bare fortæl NPC at ignorere den mærkelige déjÀ-vÛ, de får. Du kommer i fred. Denne gang.

7. Ikke ønsker at skifte dit våben til en selvfølgelig bedre, fordi det ikke er smukt

Alt jeg siger er, at hvis du har en bestemt æstetisk vibe foregår, kan den eneste ting, der virkelig kaster dig ud af dit spil, være at finde et våben, der er stærkt nok til at gøre en dæmonfængsel, men ser ud som om den er designet af et chimpanse. Måske er det en hot pink. Måske har det ikke så koldt design på hiltet. Eller måske har du lige fået en smule for følelsesmæssigt knyttet til din nuværende dødsstop – det har jo fået dig igennem så meget. Uanset hvad, meget få skridt spring er legitim nok til at berettige at opgive dit elskede våben, når den nye er simpelthen ikke rart at se på. Fordi som dig, er du lavt sådan. Og det er okay.

8. bliver irriteret, når en fjende helbreder

Lad mig få det lige: jeg får lov til at helbrede. For mig er det ok; Men du, mini-boss nr. 3, er en absolut cad lige nu for at glugging den helbredende elixir, når jeg kun har slået ned dit helbred til den sidste tredjedel. Parviocula på Tumblr har ret: det er bare uforskammet. Hvordan tør du udnytte de ressourcer til din rådighed for at forsøge at forhindre dig i at underminere dødens søde omfavnelse. Det er bare ikke retfærdigt.

9. Går tilbage til mere efter at vi har fået vores røv overleveret til os

Hvem i deres rette sind, efter at være blevet dræbt af en fjende, ville gå tilbage til mere? Os. Vi spillere opgiver ikke let, og det kan betyde, at vi kaster os i fare, men fanden, hvis det ikke er inspirerende. Vi fortsætter og tager et helt slag i processen, men efter at have øvet mere og lærer, hvordan vores fjender kæmper, kan du satse på, at vi til sidst gør vores forbandede til at sejre. Undskyld, jeg har en tåre i mit øje.

Vil du finde et spil at lave alle disse latterlige ting i? Her er bedste RPG spil omkring lige nu for at du kan synke dine tænder i (metaforisk, det vil sige: cd’er er ikke næringsmæssige overhovedet).

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.