World of Warcraft: Shadowlands-udvidelse blev forsinket til senere i år

(Billedkredit: Blizzard)

World of Warcraft: Shadowlands-udvidelsen er officielt blevet forsinket til et stykke tid senere på året, ifølge en meddelelse fra den udøvende producent John Hight. 

pic.twitter.com/FCkGYxax60 1. oktober 2020

Det var meningen, at Shadowlands skulle frigives den 27. oktober, og selvom der endnu ikke er nogen ny dato, skal den stadig falde senere i 2020. Ifølge meddelelsen er holdet “i færd med at bestemme den rigtige nye dato til lancering” men ønskede at meddele forsinkelsen med det samme. 

“I løbet af de sidste mange måneders test har vi gjort betydelige fremskridt med iterering og polering af kernefunktionerne og gameplayet i Shadowlands,” lyder det i erklæringen. “Vi er på et punkt, hvor zoner, kampagnen, niveau-op-oplevelsesoplevelsen og historien, vi har at fortælle, stort set er klar til at dele.” Holdet bag World of Warcraft: Shadowlands har imidlertid lyttet til feedback og kræver mere tid til at polere, balancere og gentage på sammenlåsende brikker – især dem, der er relateret til slutspillet. 

Hight meddelte også, at der kommer en Shadowlands-pre-patch den 13. oktober, som “lægger meget grundlaget for udvidelsen og inkluderer vores fornyede karakterudjævning, ny spilleroplevelse på Exile’s Reach og en række nye karaktertilpasningsmuligheder. “

World of Warcraft: Shadowlands introducerer fire nye zoner: Revendreth, Ardenweald, Maldraxxus og Bastion og følger historien om Sylvanas, der tager magten fra Lich King og åbner en portal til efterlivet. 

Vi sørger for at opdatere dig i overensstemmelse hermed, når en ny World of Warcraft: Shadowlands udgivelsesdato gøres tilgængelig.

Se, hvor World of Warcraft i øjeblikket rangerer på vores liste over bedste MMORPG’er at spille i 2020. 

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.