“Vi er absolut ikke færdige med Mass Effect” løfter BioWare

Med al det travlt over Anthem og det grimme skælbarn, der var Mass Effect: Andromeda, var nogle af os BioWare fans afeared, vi ville aldrig få chancen for at redde universet – eller smæk en Krogan – nogensinde igen. Alt er ikke tabt, men som BioWare-udøvende producent Mike Darrah har lovet, vil der være flere afdrag af sexet opera.

“Vi er absolut ikke færdige med Mass Effect,” fortalte han polygon. “Der er mange historier, der skal fortælle. Vi kunne trække på de tråde, vi satte ned med Andromeda, vi kunne trække på tråde fra Mass Effect 3. Der er meget interessant plads at blive udforsket.”

Begynd ikke at kaste på dit rumstøj endnu, selvom: efter Anthem, er den næste store udgivelse fra BioWare sandsynligvis en ny del af sin fantasy-fokuserede Dragon Age-serie. Vi fik en officiel teaser trailer på sidste års Game Awards, og vil nok se mere omkring E3. Det gør en ny Masseffekt inden 2020 et meget usandsynligt perspektiv.

“I mit tanker er det meget levende,” tilføjer general manager Casey Hudson. “Jeg tænker hele tiden på ting, som jeg tror, ​​vil være store. Det er bare et spørgsmål om at komme tilbage til det så snart vi kan. “

En post-2020-udgivelse betyder Mass Effect 5 kunne være et næste generations spil, som kunne være lige hvad serien har brug for efter gurning mareridt, der hjalp domme Mass Effect: Andromeda med memes og internet infamy. Efter de episke eventyr, der udgjorde den oprindelige trilogi, har serien fået en ny chance.

Mass Effects Citadel holdt trilogien sammen ved at give dig universet til at udforske under et tag; ti år på, det er tid til at fejre video gaming største hilsen til Babylon 5.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.