Valve har roligt annonceret et nyt VR-headset kaldet Valve Index

I en overraskelsesbevægelse fredag ​​aften tilføjede Valve sneakily en ny salgsside til Steam med en teaser for deres lange rumored nye VR-headset, der bekræfter i et fald, der virkelig er rigtigt, og endnu bedre kan det komme ud som snart maj 2019.

Teaserbilledet afslører ikke for meget om headsettet andet end at give os et enkelt glimt på Index, ledsaget af linjen “Opgrader din oplevelse” – hvor svær. Kunne dette tyde på, at det vil være en high-end VR-indgang? Hvis det er tilfældet, vil det uden tvivl koste en dejlig krone, men vi bliver nødt til at vente og se. Derudover har vi selvfølgelig også hvad der synes at være en udgivelsesdato for “maj 2019”, der er angivet nedenfor.

Mens Valve har dumpet sin tå i VRS verden før ved at samarbejde med HTC for at oprette HTC Vive, vil dette være Valves første solo-indgang i VR-verdenen.

Det har været en stor tid for VRRs verden for nylig, med Valves annoncering, der kommer varmt ud af hælene i Nintendos seneste foray i den virtuelle verden med sit Nintendo Labo VR-kit.

Jeg er begejstret for at vide, hvor meget dette headset vil koste, og hvilket sted det har i det voksende marked med headset for at skille det fra hinanden. Alt vi ved sikkert i øjeblikket, finder vi mere i maj.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.